Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Povzpetniška Jankovićeva snaha

Deli na:

Devetnajstletna Maxime Pikula je omrežila Damjana Jankovića. Podjetna gimnazijka si od zveze s sinom ljubljanskega župana veliko obeta.

Devetnajstletna Maxime Pikula je omrežila Damjana Jankovića. Podjetna gimnazijka si od zveze s sinom ljubljanskega župana veliko obeta.

Komaj 19-letna Maxime Pikula že ve, kako priti v visoko družbo in uspeti. Odločna, rahlo odrezava mladostnica, hči podjetnice Tadeje Pikula in vnukinja Dejana Rankovića, ta menda sedi na Dobu, je zaročena z Damjanom Jankovićem. Za medije je dala kratek intervju, zdaj pa o sebi ne želi več javno razpravljati. A bolj ko se umika, bolj je kot bodoča snaha ponovnega župana Zorana Jankovića zanimiva za javnost. Kdo je mladenka, ki je omrežila Jankovićevega sina in ki napoveduje, da bo tožila vse, ki se bodo vtikali v njene stvari?

Ker je nikakor nismo mogli od nikoder zbezati, smo skušali priti v stik z njo po facebooku. Uspešno, a njen odgovor je bil kratek: »Vse, kar sem lahko razkrila o najini zvezi (misleč na Damjana), sem že povedala v intervjuju v Obrazih, tako da o najini zvezi ne bom več razpravljala v javnosti.« A smo kljub temu izvedeli nekaj zanimivega o njej, tudi to, da je gimnazijka že direktorica.

Se obeta velika poroka?
Ljubljančanka, rojena leta 1991, se je letos uspešno vpisala v četrti letnik splošne evrogimnazije. Menda res uspešno, svoje znanje je namreč morala pokazala na popravnem izpitu iz matematike. Mimogrede, evrogimnazija je plačljiva srednja šola. Glede na izjave v intervjuju je gospodična ambiciozna. Šolanje želi nadaljevati s študijem prava, saj bi rada postala odvetnica. Zato ne čudi njena napoved, da bosta z Damjanom, ker pač nista javni osebi, mejo zasebnosti določila tudi po pravni poti, če bo treba.


Mladenko so v orbito slovenske estrade izstrelili v letu 2008, ko se je znašla med kandidatkami za supermodel Slovenije. Danes je menda manekenstvo ne zanima več. Takrat je zmagala Anja Korošec. Kot je znano, je lastnica licence Maja Raspopović, direktorica agencije Model Group. Za Maxime pravijo, da bo še visoko prilezla, čeprav po mnenju nekaterih njena lepota ni zaslepljujoča, prej hladna. Po njenih žilah teče kri Rankovićev. Menda tudi tistega, ki smo ga poznali kot jugoslovanskega notranjega ministra, Aleksandra Rankovića, čeprav nekateri pravijo, da gre le za marketinško zvijačo, saj je Rankovićev veliko.

O svojem predniku, Dejanu Rankoviću, ki, kot pravijo, zaradi »težav z mamili« sedi v zaporih na Dobu ali je sedel, pa medijem seveda ni pojasnjevala. To novico bo ljubljanski župan in Damjanov oče verjetno kdaj dobil pod nos. Kdaj se bosta z Damjanom poročila, javnost še ugiba, a slišati je bilo, da kmalu po koncu lokalnih volitvah. Ugibajo celo, ali je vzrok za to prihajajoči naraščaj. V intervjuju v Obrazih je povedala le to, da bo poroka sanjska. Glede na to, da je ob zaroki dobila smaragdni prstan, si slovenska javnost verjetno res lahko obeta še eno veliko zvezdniško poroko.

VEČ V TISKANI IZDAJI