moški Dobra karma

To se zgodi, ko spustite prepričanja o tem, kdo ...

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

EQ1YG1GWsAAj0Oi Reporter.si

Miro Haček: Brez največje parlamentarne stranke ...

Sezona oddajanja napovedi za odmero davkov Svet24.si

Afera na občini Šmarješke Toplice, nekdanja ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka prvič postala mamica

klara-perko Njena.si

Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do ...

Slovenija

Posilstvo v Rogu? Migranta naj bi v Ljubljani spolno zlorabila omamljeno 17-letnico

Deli na:
Posilstvo v Rogu? Migranta naj bi v Ljubljani spolno zlorabila omamljeno 17-letnico

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

25-letni državljan Afganistana in še en tujec naj bi decembra 2018 v ljubljanskem Rogu posilila omamljeno najstnico, piše Dnevnik.

Ljubljansko okrožno sodišče je odobrilo preiskavo zoper Afganistanca, ki naj bi s prijateljem, prav tako tujim državljanom, predlani spolno zlorabil mladoletno dekle. To je bilo v času napada močno opito in pod vplivom drugih opojnih substanc. Afganistanec naj bi sicer že pred časom zapustil Slovenijo. Že lani je bila uvedena sodna preiskava zoper drugega osumljenca, ki je očitke zanikal, poroča Dnevnik.

Dekle je Afganistanca že nekaj časa poznalo, po njenih besedah naj bi nanj gledalo kot na brata. Na usodni dan sta se družila v prostorih Roga na Trubarjevi, kjer sta skupaj uživala mamila in alkohol.

17-letnica, sicer doma z Gorenjske, je moškega vprašala, če lahko na Rogu tudi prespi, ta pa jo je odpeljal k prijatelju, ki je tam bival. Ko se je ulegla v posteljo k prijatelju, je za njo prišel še gostitelj, nato pa sta jo moška spolno napadla. Dogajanja se je zavedala, a se ni zmogla braniti, saj naj bi pri tem otrpnila, piše Dnevnik.

Najstnica je nato z avtobusom odšla domov, naslednji dan pa je mami povedala, kaj se je zgodilo. Policiji je prijavila posilstvo in opravila pregled pri zdravniku.

Obdolženec s prebivališčem v Rogu je na zaslišanju zanikal, da bi zagrešil posilstvo. Njegov prijatelj Afganistanec naj bi Slovenijo zapustil še preden bi ga lahko zaslišal preiskovalni sodnik.

loading...
Loading...