Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Policisti v Ljubljani prijeli serijskega vlomilca

Deli na:
Policisti v Ljubljani prijeli serijskega vlomilca

Foto: Bobo

Šišenski policisti so kazensko ovadili serijskega vlomilca. Očitajo mu večje število vlomov v različne objekte in vozila, ki jih je po njihovih ugotovitvah 20-letni Ljubljančan storil med novembrom lani in junijem letos. Preiskovalni sodnik je zoper njega odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so z zbiranjem obvestil in na podlagi zbranih dokazov ugotovili, da je osumljeni novembra lani v Tržni ulici v Ljubljani vlomil v 20 garaž. Nekatere izmed njih je samo pregledal, iz ostalih pa je odpeljal avtomobil, poleg tega pa je med drugim odnesel še polnilec za akumulatorje in daljinske upravljalnike za dvig vhodnih vrat v podzemne garaže. Decembra lani je ukradel otroški voziček v vrednosti okoli 800 evrov.

Letos je po ugotovitvah policistov marca vlomil v drogerijo na Celovški cesti v Ljubljani, kjer je ukradel za okoli 4000 evrov izdelkov, junija pa je na Kališnikovem trgu v Ljubljani vlomil v prostore javnega zavoda, od koder je odtujil 20 prenosnih računalnikov.

Februarja letos je vlomil v avtomobil, aprila pa na gradbišču na Vodnikovi v priročno skladišče. V omenjenih primerih sicer ni odtujil ničesar, so še navedli policisti.