nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Policija v Ljubljanici in Podpeči našla trupli moškega in ženske

Deli na:
Policija v Ljubljanici in Podpeči našla trupli moškega in ženske

Foto: Bobo

V reki Ljubljanici so po poročanju Uprave za zaščito in reševanje RS našli truplo. Kot so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, gre za moško truplo. Obenem so v Podpeči našli truplo ženske. Šlo naj bi za v četrtek ugrabljeno žensko, česar policija ne potrjuje. So pa pojasnili, da preiskujejo možnosti povezave s četrtkovo ugrabitvijo.

Identifikacija moškega trupla še poteka, tako še ni jasno, ali gre za pred dnevi izginulega 29-letnega nemškega državljana Johannesa Helmuta Strassmanna. Gasilci so truplo izvlekli iz vode v bližini Gallusovega nabrežja, vzrok smrti pa še ni znan.

Prav tako še ni potrjeno, ali je v Podpeči najdeno truplo ženske, ki naj bi jo neznanca ugrabila v četrtek zvečer, o čemer poročajo spletni mediji. Zamaskirana neznanca sta namreč žensko v četrtek pred športnim društvom Partizan na Ziherlovi cesti zbila s kolesa in jo odvlekla v avtomobil.

Zato so policisti iskali bel avtomobil znamke Alfa Romeo, koprskih registrskih tablic, ki je bil opažen na kraju dogodka. Iskanje avtomobila je policija že preklicala. Kot so naknadno sporočili z ljubljanske policijske uprave, so avto našli v bližini Podpeči.

O najdenem ženskem truplu so bili policisti obveščeni okoli pete ure zjutraj. Okoliščine in vse kar je povezano z dogodkom, še preiskujejo, prav tako preiskujejo možnosti povezave s četrtkovo ugrabitvijo, so še zapisali na PU Ljubljana.