Revija Reporter
Slovenija

Anticepilci Ladislava Trohe so marširali nad cepilni center: "Pojdite lovit kriminalce, ki pobijajo tam notri ljudi!" (VIDEO)

M. M.
2.527

23. jun. 2021 9:14 Osveženo: 9:17 / 23. 6. 2021

Deli na:

Ladislav Troha in še nekaj članov gibanja Osveščenih prebivalcev Slovenije je protestiralo pred cepilnim centrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Policijo je zanimalo, kaj za vraga počno.

Na Facebook strani Osveščenih prebivalcev Slovenije je objavljen video njihove "misije" v cepilnem centru, ki se je končala s pogovorom s policisti.

Varnostnik v cepilnem centru je namreč zaradi protesta poklical policijo, ki je prišla identificirat in popisat Troho in somišljenike.

"Pojdite lovit kriminalce, ki so nam ukradli 200 milijard, pa tiste, ki pobijajo tam notri ljudi," so od policistov zahtevali Troha in protestniki, jezni zaradi »policijske represije nad svobodnimi ljudmi«.

"Tu sem se znašel čisto slučajno, kot bi padel z neba," je Troha zavrnil argumentacijo policistke, da je bila pred cepilni center poklicana zaradi njega. Trdil je še, da se je varnostnik zlagal, češ da protestniki niso počeli nič takega, da bi bilo zaradi njih treba klicati policiste.