Revija Reporter
Slovenija

Podpornik LMŠ? Prej podpornik Janeza Janše - poglejte, kaj je Jelinčičev kompanjon Goznikar delil na družbenih omrežjih!

I. K.
1 5.952

4. feb. 2022 14:42 Osveženo: 15:14 / 04. 2. 2022

Deli na:

Teodor Goznikar

Bobo

Osumljenec pošiljanja grozilnih pisem vladajočim politikom Teodor Goznikar ni delil zgolj tvitov prejšnje koalicije, ki je podpirala vlado Marjana Šarca, ampak tudi objave sedanjega premierja Janeza Janše.

Ta se je namreč po razkritju, da naj bi policija za to dejanje utemeljeno sumila donedavnega političnega sodelavca Zmaga Jelinčiča in člana predsedstva SNS, tvitnil, da gre za podpornika stranke LMŠ, ne pa stranke SDS.

Leta 2019 je SNS res podpirala takratno koalicijo, toda po nastanku vlade Janeza Janše podpirajo sedanjo vladno koalicijo. Tako je Goznikar 22. avgusta lani delil Janševo objavo s facebooka, v katerem je premier zapisal, da EU ne bo podprla nobenih koridorjev za Afganistan.

Še pred kratkim, 24. januarja letos pa je na tviterju zmerjal poslanca Levice Miha Kordiša, češ da za razliko od njega Žan Mahnič in Matej Tonin opravljata odgovorni funkciji: »Nikoli jima ne boš segel niti do prvega prsta na nogi.«