feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Slovenija

Pirančan razstrelil avto bivše partnerke

Deli na:
Pirančan razstrelil avto bivše partnerke

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

V noči na soboto je razneslo osebni avtomobil na parkirišču v izolskih Livadah. Po dosedanjih ugotovitvah policije je za požar odgovoren 54-letni moški z območja Upravne enote Piran, avto pa je bil v lasti njegove bivše partnerke. Policisti nadaljujejo preiskavo, moškemu pa so medtem že izrekli prepoved približevanja bivši partnerki.

Policijo so v petek nekaj pred polnočjo obvestili, da je v Livadah na parkirišču razneslo osebni avtomobil. Gasilci so pogasili goreče vozilo in še poškodovani vozili, ki sta bili parkirani poleg njega. Pri tem je nastalo za približno 40.000 evrov škode, so danes sporočili s koprske policijske uprave.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je najprej močno počilo, zatem je vozilo zagorelo. Policisti - bombni tehniki so opravili ogled kraja in ugotovili, da je eksplozijo lahko povzročilo nastavljeno močnejše pirotehnično sredstvo. V nadaljevanju so ugotovili, da je najverjetneje za požar odgovoren 54-letni moški z območja Upravne enote Piran, vozilo pa je v lasti njegove bivše partnerke.

Policisti izvajajo vse aktivnosti za dokazovanje kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti. Moškemu so medtem izrekli tudi prepoved približevanja bivši partnerki.

loading...
Loading...