lev Dobra karma

Danes je galaktični dogodek leta - odpirajo se ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Slovenija

Pirančan razstrelil avto bivše partnerke

Deli na:
Pirančan razstrelil avto bivše partnerke

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

V noči na soboto je razneslo osebni avtomobil na parkirišču v izolskih Livadah. Po dosedanjih ugotovitvah policije je za požar odgovoren 54-letni moški z območja Upravne enote Piran, avto pa je bil v lasti njegove bivše partnerke. Policisti nadaljujejo preiskavo, moškemu pa so medtem že izrekli prepoved približevanja bivši partnerki.

Policijo so v petek nekaj pred polnočjo obvestili, da je v Livadah na parkirišču razneslo osebni avtomobil. Gasilci so pogasili goreče vozilo in še poškodovani vozili, ki sta bili parkirani poleg njega. Pri tem je nastalo za približno 40.000 evrov škode, so danes sporočili s koprske policijske uprave.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je najprej močno počilo, zatem je vozilo zagorelo. Policisti - bombni tehniki so opravili ogled kraja in ugotovili, da je eksplozijo lahko povzročilo nastavljeno močnejše pirotehnično sredstvo. V nadaljevanju so ugotovili, da je najverjetneje za požar odgovoren 54-letni moški z območja Upravne enote Piran, vozilo pa je v lasti njegove bivše partnerke.

Policisti izvajajo vse aktivnosti za dokazovanje kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti. Moškemu so medtem izrekli tudi prepoved približevanja bivši partnerki.

Loading...