sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

Yusaku Maezawa Svet24.si

Bogataš bo osmim ljudem plačal pot na Luno

mandarine Reporter.si

Prodajajo nam nevarno hrano (3.): turške ...

policijska ura, slovenija, ljubljana Svet24.si

Slovenci že več kot štiri mesece pod policijsko...

vojko-flis, ukc-maribor Necenzurirano

Prve sankcije v UKC Maribor: zdravnik iz Namibije ...

Jasna Kuljaj Odkrito.si

Jasna Kuljaj: Moj glasbeni okus je rahlo shizofren...

10_sasa lendero 1 Odkrito.si

Kaj za vraga je 'fasala' Saša Lendero?

Slovenija

Oplotnica: moški ubil svojo 76-letno ženo, nato pobegnil in se z avtom zaletel v drevo

Deli na:
Oplotnica: moški ubil svojo 76-letno ženo, nato pobegnil in se z avtom zaletel v drevo

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica so danes malo pred 6. uro v njeni stanovanjski hiši našli mrtvo žensko. Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, s Policijske uprave Maribor pa so sporočili, da je kriminalistična preiskava potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti.

Kot so pojasnili, so za zdaj ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen njen leto dni starejši mož, ki je bil pozneje udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v mariborski bolnišnici.

Ker kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, več informacij še vne morejo razkriti. Zaradi interesa preiskave še ne morejo razkriti tudi načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljajo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči.

Če bo to mogoče, bodo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. So pa zanikali poročanje nekaterih medijev, da naj bi osumljencu že pred dogodkom izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Spletni Večer je sicer poročal, da je do tragičnega dogodka prišlo v Zlogoni gori pri Oplotnici. Policisti storilcu formalno prostosti še niso odvzeli, ker naj bi po navedbah portala storilec s kraja zločina pobegnil z avtom, nato pa slab kilometer od kraja dogodka treščil v drevo in se ponesrečil.

Časnik je od virov blizu policije še izvedel, da preiskava poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljeni soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom.

Loading...