Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

*O le enem boljševističkom sistemu…

Deli na:

Ta tekst je posredovan preko operativca posmatrač (10/061) znanega predvsem pod imenom – velikiudbovec. V tokratni učni uri (datum 22.12. 2010) bomo nekaj malega povedal o (političnem) sistemu v dravski banovini, ki je po svojem bistvu '' z vsem srcom '' boljševističen...

Ta tekst je posredovan preko operativca posmatrač (10/061) znanega predvsem pod imenom – velikiudbovec.

V tokratni učni uri (datum 22.12. 2010) bomo nekaj malega povedal o (političnem) sistemu v dravski banovini, ki je po svojem bistvu '' z vsem srcom '' boljševističen...

Najprej pa nekaj o razvoju dogodkov pred vzpostavitvijo tega sistema. Ko smo izvedeli za rezultat plebiscita v dravski banovini, se je znotraj partije odvil marsikateri načrt, kako naprej. Milošević je npr. imel serijo res strašljivih in na trenutke nerazumnih – norih govorov, v katerih je kljub temu, da se je vedelo, da Vatikan in Nemčija nista naklonjena eni sami državi na ozemlju nekdanje Jugoslavije in da jo bo mednarodna skupnost slej ko prej razkosala (pri čemer se ni vedelo na koliko delov), želel doseči ponoven zagon 'aparata za krotovičenje' s polno močjo. V srpski skupščini je govoril o tem, da je treba »krotovičenja nacionalnega dravskega tkiva nujno še bolj intenzivirati«.Govor v skupščini je imel glede te teme  3x, vsakič po uro in pol oz. najdejo se tudi taki, ki  pravijo da je točnejša številka 99 minut. Bili so to na trenutke res odtrgani govori. Govoril je po nekakšnem čudnem vzorcu, iz katerega je najbol izstopalo to, da je 'krotovičenje dravske banovine' zaporedoma ponavljal kot obseden. Nekateri so takrat govorili da naj bi pri tem šlo za nekakšno magijsko tehniko. Stavek oz. besedno zvezo nikoli ni ponovil manj kot 9x v enem sklopu, največkrat pa jo je ponovil na tretji seji. Kar 729 krat v enem samem sklopu. Ta zadnji govor pravzaprav niti ni bil toliko govor kolikor je bil bolj ponavljanje te besedne zveze. Kasneje so ugotovili da so bile vse številke kolikorkrat je ponovil besedno zvezo v vseh 3 govorih, večkratniki št. 3. Zakaj ravno 3 ni znano.

Kot vemo, se je kasneje s Kučanom dogovoril za samo navidezno odcepitev, od Matere Srbije. Zakaj jo je dovolil ni nikoli povedal najbrž je dobil zato navdih potem, ko je ugotovil, da mednarodna skupnost v svoji nezainteresiranosti za jugoslovanske 'avtonomne' province oz. banovine in jugoslovanski problem nasploh, od njega ne zahteva umika srpsakega aparata iz dravske banovine.

Čisto drugače pa se je vse odvijalo v primeru Hrvatske. Tam se brez boja nikakor ni hotel vdati. Hrvatom je močno zameril njihovo vlogo v 2. sv. vojni. Večkrat je ponavljal da narod, ki vlaga svojo energijo v nacistične ideje pod nobenim pogojem ne sme imeti lastne države….

S časoma je tudi na tej fronti izgubil. Fronta pa se je premaknila na ozemlje BiH. kjer je doživel svoj največji poraz. To je osvoboditev njegove mreže vseh vajeti  in omejitev. Ali če hočete, njegova mreža se je strgala z vseh vajeti, ker je ni nihče nadziral, niti Milošević sam ne, se ga je seveda 'odrekla' in se hkrati nevarno razpršila.

 

Skratka, potem ko ste se navidezno separirali od Matere Srbije je kmalu padla odločitev, da bo dravska banovina  postala srpska druga zakladnica. Potem , ko smo na hitro pometli s Demosom, se je kmalu pojavil nov problem. S časoma se je volilno telo kasneje nerazumno razdrobilo, pravih političkih oz. strankarskih liderjev ni bilo, mrež okrog vseh strank pa nismo pletli. Zato smo  najprej dvignili prag za vstop v DZ, nato pa kmalu še dodatno optimizirali medije. S tem smo pravzaprav vzpostavili zelo dober boljševističen politički sistem. Še posebej potem ko smo po pravilu deli in vladaj razdejali in na novo optimizirali civilno družbo, ki bi sicer spadala k 'desnici'. Socialisti in 'liberalci' oz. natančneje so to bili kar 'liberalci' niso imeli težke naloge. Preprosto so driskali po vsem kar ni bilo 'liberalno'. Seveda v medijih, ne v javnosti. Kdor nima vzvoda da se teh driskanj obrani z dežnikom, pač lahko le sanja da bo sestavljal vlado.

Danes to poteka na enak način, le da je janez janša temu boljševističkemu sistemu že precej prilagojen, zato tisti, ki ne volijo 'levice' v večini volijo njegovo stranko.  Vse blato se namreč običajno odbije od njegove stranke ali njega, nakar pristane na najbolj 'hvaležni' tarči…

Res bi se pa zabavali, ko bi videli kako je ta sistem odličen za uničevanje političke konkurence, in prikrivanje raznih 'nečednosti'. Optimizirani mediji v osnovi popljuvajo vse kar ni njihovo (se pravi 'levo' ali 'desno'). Glavno pa je da drisko vedno usmerjajo po stranki, ki je druga najmočnejša znotraj pola ali pa 3 najmočnejša v celotnem političkem sistemu. (Tudi 'raziskovalni novinarji' iščejo le 'svinjarije' manjših strank medtem, ko 'nečednosti' večjih pustijo čisto na miru - nedotaknjene inpri vsej stavri lepo zamižijo na obe očesi.)Druga možnost je da drisko samo odbijajo od stranke, ki ji 'služijo'. V tem primeru se driska odbije  k tistemu, ki ima največ smole in se znajde tam kjer se ob tistem času nebi smel. Še prav posebno mesto pri medijih pa imajo vse stranke povezane z RKC in RKC sama. RKC je namreč edina organizacija, ki si lahko zagotovi dovolj kapitala neodvisno od države. Praktično od začetka imajo levi mediji navodilo da driskajo po vsemu kar je povezano s RKC in da pazijo na vsak spodrsljaj, ki ga naredi RKC ali stranke povezane z njo.

 

Drugi potencialni kandidat, ki je imel možnost da bi preraseu v blok je bil seveda Zares. A pri njemu sta bili dve poglavitni težavi. Prva je bila ta, da se ni profileral kot neodvisen od obeh polov (Niti se ni mogu, ker je formiranje novih ustebrenih polov/središč s strani katerihkoli delov nekdanje partije prepovedano.). Zato ga je seveda pospravila 'desnica', kasneje pa, ko se je videlo da z Zares ne bo nič ga je za predpražnik z veseljem uporabljala tudi 'levica'. Zaradi te napake, je v javnosti, Zares obveljal kot da je nekdo ('socialistični Bog') iz 'socialističnega Adama' s pomočjo njegovega rebra vzgojil 'socialistično Evo'. Podobno se je dogajalo s SKD in s SLS. Druga prav tako pomembna napaka Zaresa pa je bila ta, da je njihova kapitalska neodvisnost, če ji sploh lahko tako rečemo, temeljila predvsem na privatizacijah družbenega premoženja. Ker ima v dravski banovini privatizacija običajno negativen prizven, je taka poteza naravnost samomorilska.

 

Vseeno pa bi morali biti nadvse zadovoljni da imate tak sistem. Konec koncev preiskuša in utrjuje predvsem dve lastnosti volilnega telesa. To je vztrajnost in pa… (?)

 

S spoštovanjem, kot posrednik, velikiudbovec

* V vednost: pismo ni napisal posrednik osebno ampak je bilo originalno napisano v srpskem jeziku, nato pa prevedeno v slovenščino(Upamo da v dovolj razumljivi obliki.).