Revija Reporter
Slovenija

Novak brutalno nad Brščiča: "Dunajski deček, vi ste fukfehtar. Po tem, kar sem od Norme izvedel."

M. M.
6 9.879

21. mar. 2021 6:00

Deli na:

Bernard Brščič, predsednik Domovinske lige.

Bobo

Nadaljevalo se je obračunavanje na Twitterju med Božidarjem Novakom in Bernardom Brščičem, ki je znova zašlo na intimno raven. Na tapeti je bila znova Brščičeva soproga Norma Brščič.

Po tem, ko je Bršič včeraj tvitnil "Politiki so mojstri trošenja davkoplačevalskega denarja," se je hitro odzval Novak, ki je Bršiču, tako kot že pred dnevi, očital, da je "politik in predsednik neke strančice, celo življenje pa na javni ali državni plači".

Pozval ga je še, naj v obračunavanje ne vplete Norme: "Če ne boš privat vpletal, tudi jaz ne bom."

"Kot ekonomistu mi ne boste prepovedovali govoriti o faktorski produktivnosti," mu je ogovoril Brščič in še dodal: "Za zdravljenje svojih spolnih frustracij zaradi zavrnjenega fukfekharstva pa poiščite ustrezno pomoč."

"Vi ne odnehate. In spravljate na osebni odnos, potikiček. Dunajski deček, vi ste fukfehtar. Po tem, kar sem od Norme izvedel. Prej ga ni znala niti v usta dat. Poiščite si pomoč na psihiatriji, ko žalujete za svojo bivšo in 3.otroki, ki ste jih pustili zaradi falirane študentke," je vrnil Novak.

Komentatorji, ki so prepir spremljali, so ocenili, da je Norma Brščič, prej Norma Korošec, očitno usodna ženska desne politične scene.