Revija Reporter
Slovenija

Neznanca v Ljubljani s solzivcem poškropila in pretepla 52-letnega sprehajalca

STA

2. dec. 2017 6:00

Deli na:

Fotografija je simbolična

Profimedia

Policisti zbirajo obvestila o napadu na 52-letnega moškega, ki se je zgodil v torek okoli 19.20 na Ptujski cesti za Bežigradom v Ljubljani.

Moškega sta napadla zaenkrat še neznana storilca in ga pri tem lahko poškodovala. Vse, ki imajo kakršnekoli informacije o dogodku, policisti prosijo, naj pokličejo na intervencijsko številko 113.

Z ljubljanske policijske uprave so včeraj sporočili, da sta neznanca napadla moškega, medtem ko je sprehajal psa. Pristopila sta mu izza hrbta in ga s solzivcem poškropila po obrazu, nato pa sta ga začela pretepati. Moškemu se je uspelo rešiti in zbežati. Napad se je zgodil v bližini hišne številke 6 na Ptujski cesti.

Po doslej zbranih obvestilih je eden od storilcev okoli 30 let star moški, visok od 180 do 185 centimetrov, čokate ali debelejše postave in težak okoli 110 kilogramov. Na glavi je imel kapo. Tudi drugi storilec je moški, star okoli 30 let, visok od 165 do 170 centimetrov in čokate postave. Oblečen je bil v rjavo bundo.

"Obstaja možnost, da sta se storilca s kraja odpeljala z vozilom znamke Chavrolet po Mariborski ulici in nato neznano kam," so zapisali na policiji.

Vsi, ki karkoli vedo o dogodku, lahko poleg na intervencijsko številko 113 pokličejo tudi na policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko 01 589 60 00. Prav tako lahko pokličejo na anonimni telefon 080 1200.