nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Neverjetni prizori na Kredarici: Janšo in Hojsa zmerjali protestniki, Janša jim je vračal: "Nisem vedel, da ima Polje danes dan odprtih vrat." (VIDEO)

Deli na:
Neverjetni prizori na Kredarici: Janšo in Hojsa zmerjali protestniki, Janša jim je vračal: "Nisem vedel, da ima Polje danes dan odprtih vrat." (VIDEO)

Janšo so na Kredarici "ujeli" protivlavni protestniki. - Foto: Facebook

Odprava protivladnih protestnikov je na Kredarici včeraj zvečer presenetila predsednika vlade Janeza Janšo in ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa.

Protestniki so Janši očitali, da nima sočutja in sramu, da je zdrahar in še marsikaj. Janša jim je malo odgovarjal, malo se je smehljal, a na posnetkih je očitno, da mu je nelagodno. Med drugim ga je slišati, kako reče: "Nisem vedel, da ima Polje danes dan odprtih vrat."

"S tem nas je hotel užaliti, kot da smo pacienti ali bolniki zato, ker smo tam," je za N1 dejala ena od protestnic Tea Jarc. Sama v soočenju z Janšo ne vidi nič spornega in trdi, da so se z Janšo želeli le pogovoriti, ker da drugače premier ne komunicira "pod nobenimi pogoji razen pod njegovimi samimi".

Protestniki so sprva na twitterju objavili, da je Janšo in Hojsa s Kredarice odpeljal helikopter, a je generalni direktor policije Anton Olaj to zanikal.