IMG_20220902_093906 Svet24.si

Velovu za podkupovanje leto dni pogojnega zapora ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

saša-einsiedler, revija-jana Njena.si

Saša Einsiedler o trpljenju na skrivaj in zlobi, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

Slovenija

Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: milijonska cena vas bo vrgla na rit!

Deli na:
Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: milijonska cena vas bo vrgla na rit!

Hiša v soseski Brinje za Bežigradom, najdražja v državi. - Foto: Nepremicnine.net

Na portalu Nepremicnine.net je objavljen oglas za najdražjo nepremičnino pri nas. Ob tej osupljivi ceni se lahko skrijejo dvorci medicinskih dobaviteljev, posestva odvetnikov in palače za elito.

»Zasebna ponudba, agencije nido zaželjene,« sporoča oglas za hišo v bežigrajski soseski Brinje med AMZS in Ljubljanskimi mlekarnami.

Gre za vrstno hišo z 240 kvadratnimi metri površine v štirih etažah, na zemljišču obsegajočem 470 kvadratnih metrov. Hiša je bila zgrajena leta 1960, je zadnja v vrsti, ponaša pa se še s štirimi parkirnimi mesti in čudovitim zelenjavnim vrtom.

Foto: Nepremicnine.net - Zelenjavni vrt za hišo.

Izjemna lokacija je primerna tako za investitorje, kot tudi za zelo prijetno družinsko življenje, lahko je eno ali dvostanovanjska, hišo hvali prodajalec.

Vsa infrastruktura je menda v neposredni bližini, »tako kot mestno jedro in obvoznica«. Za ogrevanje je hiša priklopljena na mestni toplovod.

In cena bežigrajske krasotice? Pripravite se, da vas ne bo vrglo na zadnjo plat. Cena je namreč neverjetnih, dih jemajočih »595.000.000,00 €«. Da prav ste prebrali, 595 milijonov evrov zahteva prodajalec.

Jasno je, zakaj se nepremičnina prodaja brez posrednika, a če nič drugega, bi posrednik znal bolj realno postaviti ceno. Skoraj gotovo bi ji zbil tri ničle na bolj normalnih 595.000 evrov, kar je, domnevamo, cena, ki jo dejansko pričakuje prodajalec.

Ta se je pri vnašanju podatkov na portalu Nepremičnine najverjetneje zmotil in je bil pri pritiskanju tipke 0 malce preveč zagret. Možno je seveda tudi, da je cena skoraj 600 milijonov evrov prava, a v tem primeru bi pod hišo skoraj moral biti še kakšen rudnik zlata, česar pa oglas ne navaja.