evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Naravno zdravljenje neplodnosti z novim programom EVO

Deli na:
Naravno zdravljenje neplodnosti z novim programom EVO

Neplodnost – rak rana moderne družbe. Pa smo res nemočni?

V zadnjem času se kot posledica »modernega« sloga življenja opaža porast bolezenskega stanja, ki je z vidika družbe vse bolj zaskrbljujoče. Stres, uporaba umetnih gnojil, pesticidov, umetnih karcinogenih mas, genetsko spremenjenih živil in podobnih »dobrobiti« napredka so človeštvo pripeljali do točke, ko je samo ogrozilo svoj obstoj. Vse pogostejše so namreč težave z neplodnostjo parov. Se temu lahko izognete in na kakšen način?

Treba se je naučiti aktivirati svojo moč, na celosten način ter prepustiti, da narava in njena moč na svoj način uravnotežita vašo notranjost ter ponudita telesu vse potrebno za ustvarjanje življenja. To se lahko naučite z novim programom za naravno zdravljenje neplodnosti, ki je zasnovan na inovativni in preizkušeni metodi EVO (Energo Vitalna Obnova), ki je plod znanja in raziskav domačih terapevtov ter ima za sabo pozitivne rezultate oploditve, tudi v primerih kjer žal medicinski postopki niso bili uspešni. S programom EVO lahko dosežete stabilizacijo in uravnoteženje vseh vaših vitalnih »sistemov«, ki vas peljejo skozi življenje.

Od četrtka 18. do nedelje 21. septembra 2014 se bo v Hotelu Smogavc Zreče odvijal prvi celostni program katerega bistven del je bioenergetska obravnava, ki temelji na inovativni bioenergetski metodi EVO z dodatkom unikatne sestave vaj joge, unikatnih masaž in Bownove terapije. Vsi aspekti, vključeni v program, se med seboj dopolnjujejo in ciljno delujejo tako na telo kot duha. Program vas bo naučil tudi kako postaviti stres na stranski tir ter kako vzpostaviti ravnovesje vašega duha in telesa, da bosta polno sodelovala.

Pristop programa

Neplodnost je težava s katero se v današnjem času sooča vse več parov. Statistika kaže, da jih kar okoli 15 % poišče zdravniško pomoč, ta delež pa se iz leta v leto povečuje. Kaj je vzrok temu bi lahko razpravljali v nedogled, saj je mnenj toliko, kolikor je razpravljavcev. Vsi pa so si v nečem enotni. Vzroke si je človeštvo ustvarilo samo z uvajanjem vse bolj sofisticiranih tehnologij pridelave hrane, z gensko spremenjenimi kulturami, z onesnaževanjem svojega okolja, kot da se ne bi zavedali, da je to edino okolje, ki ga imamo in da izbire ni ravno na pretek. Vsi ti »dosežki« moderne civilizacije so v naših telesih povzročili negativne procese, ki so pripeljali do hormonskih, anatomskih in imunoloških vzrokov za zmanjšanje plodnosti. Pojavljajo se tako pri moški kot ženski populaciji in segajo od zmanjšanja števila semenčic oz. nekvalitetne semenske tekočine pri moških ter do hormonskih motenj in okvar na jajčnikih in maternici pri ženskah. Seveda tudi posamezniki sami prispevamo k temu z neodgovornim odnosom do samih sebe. Če začnemo pri »površju«, lahko takoj ugotovimo, da so krivci za stanje zmanjšane zmožnosti oploditve oz. zanositve velikokrat zloraba nikotina, alkohola, kofeina … snovi, katerih uživanje nam je samo po sebi umevno in je del naše kulture. Med zelo pogoste vzroke sodi tudi spreminjanje družbenega položaja žensk, kar je z vidika družbe seveda zelo pozitivno, s »stališča« narave pa pomeni prestavljanje časa, ko se ženska odloča za materinstvo zelo veliko tveganje za težave pri naravnem poteku zanositve.

Eden najhujših, a velikokrat spregledanih »notranjih« vzrokov, pa je seveda stres. Stres razdiralno deluje na celotno telo in ena od posledic je lahko tudi neplodnost, ki pa je za žensko s psihološkega vidika zelo boleče stanje, saj omejuje njeno naravno poslanstvo na katerega so ženske upravičeno ponosne, saj je edinstveno.

Ker stres neusmiljeno napade celotno telo, mora biti  takšna tudi obramba. Procesa se moramo lotiti celostno, na način da zbudimo celotno telo in tudi duha. Le tako lahko telo pripravimo, da se upre razdiralnemu učinku stresa in zopet začne delovati tako kot je bilo ustvarjeno. Tudi za uresničenje največje želje vseh parov – rojstvo potomca. Načinov za uresničenje teh sanj je več. Kolikor je ljudi, toliko je načinov in želja. Vendar pa, če telo ni uravnoteženo in v harmoniji s samim seboj, nam še tako velike želje, še tako iskrena ljubezen, še tako sofisticirani medicinski postopki le s težavo uresničijo našo skrito željo. Zelo je pomembno, da znate verjeti in poslušati sebe, da znate aktivirati svojo moč, na celosten način ter spoštovati svoje telo. Da se naučite prepustiti, da narava in njena moč na svoj način uravnotežita vašo notranjost in ponudita telesu vse potrebno za ustvarjanje življenja. To se lahko naučite z novim programom za naravno zdravljenje neplodnosti, ki je zasnovan na inovativni in preizkušeni metodi EVO, ki ima za sabo pozitivne rezultate oploditve, tudi v primerih kjer žal medicinski postopki niso bili uspešni.

Bioenergoterapevta Jolanda Gosak in Robert Zakrajšek sta o namenu njunega dela in raziskovanja povedala: »Po nekaj letih dela, raziskovanja in dopolnjevanja nama je uspelo izpopolnit unikatno metodo zdravljenja, ki predstavlja popolno novost v našem in tudi širšem prostoru. To metodo kot obliko naravnega zdravljenja uporabljava v sklopu programa, ki ga na podlagi tehnike, ki sva jo združila in izpopolnila, izvajava. Kar se je začelo kot obetaven eksperiment, je na koncu preraslo v nekaj za kar se je izkazalo, da je v najvišji namen ljudem, v kar čisto in iskreno verjameva. Združitev različnih tehnik, ki sva jih v procesnem razvoju uspela implementirati v eno metodo, katera deluje celostno, je temeljni kamen vsega kar sva skozi leta dela, tako skupaj kot vsak posamezno, želela doseči. In v tem sva uspela, saj rezultati ne izostajajo. Ljudem želiva dati zavedanje, da situacija ni nikoli brezizhodna, samo lotiti se je moramo na pravi, celostni način.

Predstavitev izvajalcev programa EVO

Jolanda Gosak
 
Jolanda Gosak je bioenergoterapevtka z mednarodnim certifikatom. Z raziskovanjem na področju naravnega zdravljenja se ukvarja že več kot 16 let. Prirojeno sposobnost zdravljenja je uspešno nadgradila, razvijala jo je po metodah nekaterih največjih svetovnih avtoritetah na področju alternativnega in duhovnega zdravljenja kot so dr. Anne Brennan in American school of hypnosis iz ZDA, Stephen Turoffa iz Velike Britanije ter Sergej Nikolajevič Lazareva in Grigori Grabovoija iz Rusije, Tadej Pretner iz Slovenije itd.

Njihove metode je uspešno prenesla v svoje delo in jih še dodatno nadgradila. Svoje delo posveča predvsem težjim primerom bolezni in motenj nad katerimi je klasična medicina v glavnem obupala ali pa ne najde odgovora. Zadovoljivi uspehi pomenijo zanjo predvsem še večjo motivacijo za nadaljnje raziskovanje in izpopolnjevanje njene moči. Kot terapevtka sprejema vsako osebo kot unikatno združitev telesa, uma in duha. Ravno zato je vsako srečanje z njo posebno in drugačno.

V zadnjem času se posveča predvsem področju težav z neplodnostjo. Njene sposobnosti so bile preverjene tudi z uradnim testiranjem fizioloških parametrov in GDV slikanjem s strani uradne stroke, kjer so bili rezultati izjemni. Kot pravi sama je  problem neplodnosti zelo pereč in pogost, a še vedno zavit v tančico tabuja. Mnogi pari se preprosto sprijaznijo s tem, da jim ta sreča ni namenjena. Pa v večini primerov ni potrebno, da je tako. Samo pristopiti je potrebno celostno in z vso pozornostjo. Tako je razvila metodo dveh terapevtov, ki istočasno ciljno delujeta na pacientko. Metodo, oz. program, izvaja skupaj z bioenergoterapevtom Robertom Zakrajškom.

Robert Zakrajšek
 
Robert Zakrajšek je bioenergoterapevt z mednarodnim certifikatom. Z bioenergijo se je prvič srečal pred desetimi leti v času težke bolezni njegove partnerke. Takrat je intenzivno in intuitivno iskal načine in metode, s katerimi bi lahko izboljšal kvaliteto njenega življenja. Delal je preprosto po občutku, ki sta mu ga narekovala duša in telo. Kvaliteta njenega življenja se je začela občutno izboljševati. Velik preskok je  naredil po srečanju z bioenergoterapevtko Jolando Gosak s katero je  svoje metode dela nadgradil z njenimi izkušnjami in znanjem. Nadalje je opravil več izobraževanj s področja alternativnih načinov zdravljenja, katere je uspešno integriral v svoje delo. Dela po metodah, ki vključujejo delo in izkušnje slovenskih avtoritet, dr. Milene Plut Podvršič in, Tadeja Pretnerja, avtoritete iz ZDA Anne Brennan in Grigorija Grabovoja iz Rusije.  

Sabina Cimerman
 


Sabina Cimerman se že vrsto let ukvarja z jogo in Bownovo terapijo. Oboje je nadgradila še s predstavitvijo Slovenskih energijskih slik in Slovenskih unikatnih energijskih talismanov, ki so prav posebej narejeni za naš prostor in naš domač stil življenja. Vsak, še tako majhen narod, ima svojo mentaliteto, ki si jo je ustvaril skozi stoletja in ki je zapisana v zavest vsake celice vseh pripadnikov tega naroda. To jih dela posebne, a obenem tesno povezane s celotno družbo, ki sestavlja ta univerzum. Zato so te slike in talismani nekaj posebnega. Ravno tak pristop ima do izvajanja joge s svojimi učenci. Kot pravi joga ne sme biti ali postati nekaj, česar se lotevamo zato, ker smo radi moderni in v koraku z najnovejšimi »smernicami«, ki si jih tako radi izmišljujejo razno razni »guruji vseh znanosti«. Joga je pogovor s samim seboj, je pogovor z univerzumom in je pogovor z vsem, kar obstaja okrog nas. Je trenutek za pogled v lastno dušo. In je trenutek, ko vesoljnim energijam dovolimo, da postanejo del nas in mi del njih.

PRIPOROČILO PROGRAMA EVO:

Branka Lovrečič, prokuristka Inštituta Bion: »Sposobnosti - kakovost bioenergijskega vpliva Jolande Gosak smo preverjali na Inštitutu Bion. Izvedene so bile različne meritve bioenergijskega  vpliva na druge osebe, kot so meritve s  fiziološkimi parametri (srčni ritem-EKG, prevodnost kože, mišična aktivnost, temperatura, dihanje ...), GDV slikanje, meritve bioenergetskega namenskega vpliva na strukturo vode ... Testirane osebe so imele različne težje psihofizične težave.  Med in po terapevtskem delovanju so se parametri  pri testiranih osebah značilno spremenili, kar pomeni, da so se parametri  spremenili v smeri uravnoteženja oziroma poravnave v normalno stanje, določeni celo v idealno stanje. Ravno tako so pokazali izrazito spremembo vsi rezultati testov na različnih vodah.  Njena vibracija namenskega vpliva in energiziranja vode se je odrazila tudi v izraziti spremembi strukture posušenih vodnih kapljic (BionEvapo metoda). Na podlagi  naših rezultatov je pridobila Certifikat kakovosti energijskega vpliva na področju energijskega zdravljenja in jo lahko priporočim za  obisk njenih bioenergijskih tretmajev.

Prijave in vsebina programa:

Program vključuje:
•    3 dnevna nastanitev s polnim penzion (ena oseba v dvoposteljni sobi)+ večerja ob prihodu. .
•    4 dnevno neomejeno uživanje posebnih dnevnih napitkov,
•    3 joga vadbe,
•    3 EVO terapije,
•    1 piling telesa,
•    1 Bownova terapija,
•    1 EVO utiranje olja,
•    obisk savne, 3. in 4. dan.

Število oseb, ki lahko sodelujejo v enem programu je zaradi potrebne kakovosti izvedbe omejeno na največ 10 oseb. Za vse prijave je zagotovljena diskretnost. Več informacij vam je na voljo na e-naslovu hotel@smogavc.com ali mobilni telefonski številki 041 681 035, kjer se lahko tudi prijavite na program.
 
Razpisani termini za prijavo:
18. - 21. september,
25. - 28. september,
9. - 12. oktober,
16. - 19. oktober,
6. - 9. november,
13. - 16. november.

Zaradi večjega števila prijav smo dodali dodatne termine
4. - 7. december
11. - 14. december
18. – 21. december