Kozorogi Svet24.si

Zgodovinska vrnitev "ljubljanskih" alpskih ...

družina Svet24.si

Preverjeni načini, kako okrepiti življenjsko ...

tomaž-ročnik Necenzurirano

Razkrivamo: tako lokalni veljaki kupujejo ...

martin premk ss Reporter.si

Svoboda komunizem »po nasilnosti in ...

doncic Ekipa24.si

Uau! Dončiću v roke ena od najprestižnejših ...

Lorella Flego, Mario Galunič - naslovka Revija Stop

Lorella Flego in Mario Galunič: 25 let trajajoča...

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Slovenija

Najbolj vroč mobilnik že v Sloveniji

Deli na:

.MsgBody-text, .MsgBody-text * { font: 10pt monospace; } Vsi poznamo Appleov iPhone ali smo zanj vsaj slišali. Predmet oboževanja odslej na samem vrhu lestvice najbolj zaželenih ni več osamljen. V začetku julija je v Slovenijo premierno pridrvel njegov najresnejši konkurent, ki zbuja zanimanje po celem svetu.

Vsi poznamo Appleov iPhone ali smo zanj vsaj slišali. Predmet oboževanja odslej na samem vrhu lestvice najbolj zaželenih ni več osamljen. V začetku julija je v Slovenijo premierno pridrvel njegov najresnejši konkurent, ki zbuja zanimanje po celem svetu.

Samsung Galaxy S je trenutno najbolj zmogljiv pametni mobilnik na svetu in je na videz presenetljivo podoben iPhonu, njegove lastnosti in zmogljivosti pa so več kot primerljive z najnovejšim jabolčnim vzornikom. Samsungov mobilnik leta je poseben tudi v tem, da smo ga v Slovenijo dobili med prvimi na svetu. Takšno spoštovanje slovenskega trga in kupcev je zelo pohvalno in bi lahko služilo kot vzor še kateri multinacionalki, ki Slovenijo vztrajno ignorira. Omenimo še, da je Samsung Galaxy S naprodaj ekskluzivno pri Mobitelu, že od 1 evra dalje, kot edini Android mobilnik pa je opremljen tudi s slovenskimi izbirniki.