rok snežič, miha kordiš Svet24.si

FOTO: Rok Snežič v parlamentu z neustrezno masko...

nadija-bičkova, Kai Widdrington Svet24.si

Bo to Nadijo Bičkovo in njenega novega izbranca ...

Brad Pitt Svet24.si

To je nova izbranka Brada Pitta

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

Emma Bunton Odkrito.si

Praznuje že 46. rojstni dan

porzingis Ekipa24.si

Brez USMILJENJA: Dončićev soigralec prejel kazen...

Slovenija

Nad Izolo našli truplo moškega, ob njem sekiro in zračno pištolo

Deli na:
Nad Izolo našli truplo moškega, ob njem sekiro in zračno pištolo

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Policisti ugotavljajo identiteto trupla, ki so ga 12. oktobra našli na območju Dobrave nad Izolo, v gozdičku pod povezovalno cesto Belveder-Strunjan. Po mnenju inštituta za sodno medicino je smrt pokojnega nastopila najmanj pred šestimi do osmimi meseci, na truplu niso našli nobenih sledi ali znakov nasilja, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Po navedbah policije gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave, ovalnega obraza in osivelih las. Na desni strani trebuha je slabo vidna brazgotina, pod katero je kirurška mrežica zaradi operativnega posega kile.

Oblečen je bil v modro polo majico z napisom, modro siv spodnji del trenerke, obute je imel štiri sloje nogavic in črne športne čevlje z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja so našli bakreno zapestnico, obloženo z zeleno patino.

Na kraju najdbe trupla so našli predmete, ki jih kriminalisti povezujejo s pokojnim in bi lahko pripomogli k njegovi identifikaciji. Gre za sekiro znamke ID Tools, zračno pištolo znamke Kandar S2, črn nahrbtnik, v katerem je bila siva dolga majica, brisača, časopis Delo s sobotno prilogo, del črne nogavice znamke Cat in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. Pri ogledu okolice so na tleh v bližini našli še modro-zeleno kapo.

Identiteta moškega do tega trenutka še ni znana. Policija prosi vse, ki bi na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznali pokojnika ali bi imeli kakršne koli informacije, ki bi pripomogli k ugotovitvi njegove identitete, da čim prej o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličejo na anonimni telefon policije 080 1200.