GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Na primorski avtocesti zaradi nesreče 10 kilometrov dolg zastoj

Deli na:
Na primorski avtocesti zaradi nesreče 10 kilometrov dolg zastoj

Ljubljana - Koper, viadukt Verd, pogled proti Ljubljani - Foto: Dars

Na primorski avtocesti za priključkom Vrhnika proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče nastal zastoj, ki je bil dolg okoli 10 kilometrov.

Promet na nekaterih cestah proti Avstriji in Hrvaški je pozno popoldne še vedno gost. Zastoji so pred predorom Karavanke in na Primorskem na cestah proti mejnim prehodom s Hrvaško. Na mejnih prehodih vozniki čakajo do uro in pol.

Kot je objavil prometnoinformacijski center za državne ceste, je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji kolona vozil dolga devet kilometrov.

Zastoji so še na cestah Lucija-Sečovlje in Koper-Šmarje-Dragonja. Na teh prehodih so tudi najdaljše čakalne dobe, in sicer na prehodu Dragonja za vstop uro in pol ter za izstop uro in 45 minut, na prehodu Sečovlje pa za vstop uro in pol ter na izstop eno uro.

Na Gruškovju vozniki za vstop čakajo uro in pol, za izstop pa 30 minut, na Sočergi za izstop 30 minut in na prehodu Metlika za vstop 30 minut.

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log proti Kopru zaprt vozni pas. Nastal je daljši zastoj, ki je trenutno dolg sedem kilometrov in sega na ljubljansko obvoznico, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Prometnoinformacijski center voznikom osebnih vozil, ki se želijo izogniti zastoju na avtocesti, priporočajo, da z avtoceste preusmerijo že v Ljubljani.

Zastoj je tudi na primorski hitri cesti med Bertoki in izvozom Koper center proti Izoli. Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji kolona vozil dolga devet kilometrov, na avstrijski strani pa osem kilometrov.