markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Slovenija

Na letališki obvoznici pri Brniku 50-letnik zapeljal v avto s potniki iz Singapurja

Deli na:
Na letališki obvoznici pri Brniku 50-letnik zapeljal v avto s potniki iz Singapurja

Nesreča (fotografija je simbolična). - Foto: Bobo

V prometni nesreči, ki se je nekaj čez 11. uro zgodila na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom, je zaradi hudih poškodb umrl 50-letni voznik osebnega avtomobila. Med vožnjo je zapeljal na nasprotno vozišče in čelno trčil v avtomobil, v katerem so bili državljani Singapurja. Cesta je bila zaprta okoli tri ure, so sporočili s PU Kranj.

Po do sedaj znanih podatkih je 50-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brnika proti Kranju. Med vožnjo je zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala voznica drugega osebnega avtomobila. Z vozili sta tako čelno trčila, 50-letni voznik pa je zaradi hudih poškodb na kraju umrl.

V drugem udeleženem osebnem avtomobilu so bili poleg voznice še trije potniki, vsi državljani Singapurja, ki so so bili v nesreči poškodovani, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Na kraju jim je pomoč nudilo zdravstveno osebje in jih z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci, so dodali.

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. Cesta je bila na tem delu zaprta okoli tri ure, obvoz je bil urejen. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.