pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Na gorenjski avtocesti je počilo; osem poškodovanih

Deli na:
Na gorenjski avtocesti je počilo; osem poškodovanih

Foto: Reuters

Med izvozom z gorenjske avtoceste v Lescah in krožiščem se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili po do sedaj znanih informacijah udeleženi dve vozili, več oseb pa je poškodovanih, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Uvoz in izvoz na priključku Lesce v smeri proti Karavankam, ki sta bila zaradi nesreče zaprta, sta sedaj ponovno odprta. Po poročanju več medijev je poškodovanih osem oseb.

Na kranjski policijski upravi so pojasnili, da se je prometna nesreča zgodila nekaj pred sedmo uro zvečer. Zaradi neprilagojene hitrosti pri vključevanju na avtocesto jo je povzročil voznik avtomobila, ki je na priključku v ovinku izgubil oblast nad vozilom. Na nasprotnem voznem pasu je trčil v vozilo voznice, ki je med izključevanjem z avtoceste pravilno pripeljala nasproti.

V nesreči je bilo udeleženih osem oseb, pet v vozilu povzročitelja, tri pa v vozilu omenjene voznice. Več oseb je poškodovanih, natančnih podatkov o teži poškodb pa na kranjski policijski upravi še nimajo.

Zaradi trčenja je bil nekaj časa zaprt avtocestni priključek Lesce v smeri proti Karavankam. Ponovno so ga odprli nekaj pred deveto uro, so še zapisali na Policijski upravi Kranj.