pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Na čelo Simobila prihaja Nemec Jörg Zeddies

Deli na:
Na čelo Simobila prihaja Nemec Jörg Zeddies

Vodenje Simobila po odhodu dolgoletnega predsednika uprave Dejana Turka z 11. avgustom prevzema Nemec Jörg Zeddies, ki bo hkrati odgovoren tudi za področje marketinga, so danes sporočili iz drugega največjega mobilnega operaterja v Sloveniji.

Zeddies je bil več kot 15 let zaposlen v skupini Deutsche Telekom. Med drugim je bil v nemški podružnici Deutsche Telekoma vodja produktnega trženja velikim strankam za fiksne komunikacije in internet, pozneje pa se je pridružil slovaški podružnici Deutsche Telekom kot direktor marketinga in prodaje.

Karierno pot je nato nadaljeval kot član uprave zadolžen za marketing in prodajo v romunski izpostavi te družbe. Od leta 2011 je zasedal različne položaje v svetovalnih podjetjih.

V Slovenijo se bo preselil iz Združenih arabskih emiratov, kjer je bil zadnje leto in pol direktor pri podjetju Arthur D. Little, zadolžen za svetovanje operaterjem izzivalcem na trgih Bližnjega vzhoda in Severne Afrike pri uvajanju konvergenčnih storitev, integriranih ponudb za gostovanje WiFi in storitev e-poslovanja, so sporočili iz podjetja.

Objavljamo Simobilovo sporočilo medijem

Jörg Zeddies je nov predsednik uprave Si.mobila

Ljubljana, 22. julij 2014 – Jörg Zeddies bo z 11. avgustom prevzel položaj predsednika uprave Si.mobila. Odgovoren bo tudi za področje marketinga. Poleg novega predsednika bosta upravo sestavljala še Boštjan Škufca Zaveršek, odgovoren za finance in Ulrich Rokita, odgovoren za tehnično področje. Jörg Zeddies velja za enega najbolj prepoznavnih strokovnjakov na področju telekomunikacij v Evropi. V Slovenijo prihaja iz ene vodilnih svetovalnih družb, Arthur D. Little, kjer je bil direktor dubajske izpostave v Združenih arabskih emiratih. Pred tem je večino kariere posvetil delu v različnih podružnicah Deutsche Telekom AG po Evropi.

Po tem, ko je marca 2014 kot vršilec dolžnosti predsednika uprave vodenje podjetja prevzel Boštjan Škufca Zaveršek, so iz najuspešnejšega slovenskega telekomunikacijskega operaterja danes sporočili, da vodenje družbe z 11. avgustom prevzema Jörg Zeddies, ki bo hkrati tudi odgovoren za področje marketinga.

V okolici Frankfurta rojen Zeddies je oče dveh otrok. Kot poslovni vodja je pridobival izkušnje pri pripravi najsodobnejših trženjskih strategij in določanju cen izdelkov ter znanje pri prodaji na razvitih in rastočih trgih. Eno od osrednjih področij, ki jih je pokrival pri svojem svetovalnem delu, je bilo razvoj in vpeljava strategij za mobilno-fiksno konvergenco. Več kot 15 let je bil zaposlen v skupini Deutsche Telekom. Med drugim je bil v nemški podružnici Deutsche Telekoma vodja produktnega trženja velikim strankam za fiksne komunikacije in internet. Kasneje se je pridružil slovaški podružnici Deutsche Telekom kot direktor marketinga in prodaje, nato pa je karierno pot nadaljeval kot član uprave zadolžen za marketing in prodajo v romunski izpostavi te družbe. Od leta 2011 je zasedal različne položaje v svetovalnih podjetjih. V Slovenijo se bo preselil iz Združenih arabskih emiratov, kjer je bil zadnje leto in pol direktor pri podjetju Arthur D. Little, zadolžen za svetovanje operaterjem izzivalcem na trgih Bližnjega vzhoda in Severne Afrike pri uvajanju konvergenčnih storitev, integriranih ponudb za gostovanje WiFi in storitev e-poslovanja.

Zeddies je eden najbolj prepoznavnih vodij na področju telekomunikacij v Evropi. V svoji karieri je bil odgovoren predvsem za uspešno evolucijo telekomunikacijskih ponudnikov v ponudnike celovitega spektra konvergenčnih telekomunikacijskih storitev. Bdel je tudi nad vpeljavo in integracijo inovativnih storitev, kot so: IP in satelitska televizija, ustvarjanje televizijskih vsebin in uporaba najsodobnejših širokopasovnih tehnologij za izpopolnjeno ponudbo četverčka.

»Zelo sem vesel, da z družino prihajamo v čudovito Slovenijo, kjer si bomo ustvarili dom. Vodenje enega najuspešnejših podjetij v državi mi seveda predstavlja velik izziv. Moj cilj je preprost – Si.mobil bo do leta 2020 postal vodilni ponudnik celovitih konvergenčnih storitev na trgu. Postal bo povsem naravna prva izbira uporabnikov in podjetje, katerega uspeh bo temeljil na najboljši uporabniški izkušnji in najsodobnejši tehnologiji,« je povedal Zeddies.

Predsednik uprave skupine Telekom Austria in predsednik Si.mobilovega nadzornega sveta, Hannes Ametsreiter, je novemu predsedniku uprave Si.mobila zaželel veliko uspehov. »Veseli smo, da se je skupini Telekom Austria pridružil eden najboljših managerjev v telekomunikacijski panogi v Evropi, z neprecenljivimi izkušnjami iz celega sveta,« je še dodal Ametsreiter.