Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

Morilec iz Pržana je svojo žrtev poznal; sodnik mu je odredil pripor

Deli na:
Morilec iz Pržana je svojo žrtev poznal; sodnik mu je odredil pripor

Foto: Bobo

Preiskovalni sodnik je odredil pripor za 49-letnika, ki je v ponedeljek pred gosti lokala v Pržanu v Ljubljani s streli umoril 38-letnico, je poročal POP TV.

Žrtev in strelec sta se poznala, motiv streljanja pa še ugotavljajo.

Policija po ponedeljkovem umoru nadaljuje preiskavo. Kot je v torek pojasnil vodja oddelka za splošno kriminaliteto Valter Zrinski, policisti opravljajo razgovore z očividci, z osebami, ki bi lahko dale koristne podatke, potekajo sodna obdukcija in forenzične preiskave. Moški je bil od ponedeljka zvečer v policijskem pridržanju, včeraj pa so ga privedli k preiskovalnemu sodniku.

Osumljenec je v žensko, ki je bila po poročanju medijev najemnica lokala na končni avtobusni postaji v Pržanu, na terasi lokala izstrelil več strelov, in sicer v času, ko je bilo v lokalu več ljudi. Prisotni so poklicali policijo, eden od gostov ga je tudi zadržal do prihoda policistov.

Kakšno je bilo razmerje med osumljencem in žrtvijo, policisti še ugotavljajo. Po besedah Zrinskega je moški osumljen umora, obravnavali pa bodo tudi sum kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, ker je bilo s streljanjem ogroženo tudi življenje drugih prisotnih v lokalu.