marjan šarec, robert golob Svet24.si

Če se s to pomočjo reši eno otroško ...

test Svet24.si

Za prvi spolni odnos ni nikoli prepozno, lahko pa ...

rok-snežič Necenzurirano

Snežič serijsko izgublja tožbe, stroškov pa ...

jansa logar bobo1 Reporter.si

Logar Janši počasi, a vztrajno načenja živce: ...

rogaška celje Ekipa24.si

Bizarno! 'Nagice', poljubi deklet ... Takšna ...

blaž in Lara Njena.si

Blaž Švab bo drugič postal očka

luka doncic dallas Ekipa24.si

Kakšen odgovor Dončića in Dallasa vsem kritikom...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je meje dopustnega, tu gre za kazniva dejanja!

Deli na:
Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je meje dopustnega, tu gre za kazniva dejanja!

Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl. - Foto: arhiv Reporterja

Na izpoved Jerce Legan za Jano se je danes odzval Milan Cvikl, ki ga je Leganova obtožila nezvestobe, čustvenega in celo fizičnega nasilja. Objavljamo njegovo pojasnilo.

Spoštovani

Kar zadeva vašega današnjega članka na spletni strani reporter.si v katerem povzemate članek iz revije JANA z objavljenim intervjujem Jerca Legan, lahko povem, da so navedbe v celoti neresnične in žaljive ter škodujejo ne le meni osebno, temveč zlasti mladoletnima otrokoma, ki ju tudi na ta način Jerca Legan namenoma odtujuje od mene. Zoper Jerco Legan bom v zvezi z lažnimi obtožbami sprožil ustrezne kazenske in druge postopke. Slednja je s tem intervjujem in objavo neresničnih dejstev v tisku prešla meje dopustnega in izpolnila znake več kaznivih dejanj zoper čast in dobro ime, kot tudi znake kaznivega dejanja kršitve tajnosti postopka.

Poudarjam, da so vsi postopki med mano in mojo soprogo na sodišču tajni, na kar sva bila oba posebej opozorjena, zato jih ne smem podrobneje komentirati, saj bi v nasprotnem primeru izpolnil iste znake kaznivega dejanja, kot ona. Prav tako se bom v tem trenutku nadaljnjih komentarjev v zvezi z neresnično in lažno vsebino vzdržal, kot oče, predvsem zaradi zaščite mojih mladoletnih sinov.

Prepričan sem, da so tovrstne objave, ki jih lahko prebirata moja mladoletna sinova, za njiju izredno škodljiva. Vsled navedenemu prosim tudi vse novinarje, da spoštujejo pravice, interese in zasebnost mojih mladoletnih sinov, ki sta zaradi tovrstnih objav zelo izpostavljena in jima nastaja nenadomestljiva škoda.