Revija Reporter
Slovenija

Melania spet ni odšla s Trumpom v Davos. Ali s tem Melania sporoča, da nekaj ni v redu?

A. Ž.

25. jan. 2020 6:00 Osveženo: 7:25 / 25. 1. 2020

Deli na:

Melania Trump

Reuters

Mediji so se spet razpisali o Melaniji Trump, in sicer zato, ker letos ni spremljala Donalda Trumpa na srečanju Svetovnega gospodarskega foruma.

Kot piše britanski tabloid Daily Express, se je podobno zgodilo leta 2018, ko Melania ni spremljala Donalda v švicarski Davos, čeprav je bilo to v načrtu.

Razlog za odpoved potovanja v Davos leta 2018 je bilo menda poročanje medijev, da je Trump porno zvezdnici Stormy Daniels plačal 130.000 dolarjev za molk. Uradno stališče Bele hiše je sicer bilo, da Melania ni odpotovala zaradi logističnih razlogov.

Ker imata Melania in Donald obletnico poroko 22. januarja, torej v času, ko v Davosu poteka Svetovni gospodarski forum, sta bila Melania in Donald na obletnico svoje poroke leta 2018 narazen.

Tudi letos, ko imata Melania in Donald 15. obletnico njune poroke, sta bila daleč proč drug od drugega. To, da Melania tudi letos ni spremljala Donalda v Davos, je za medije, še zlasti za tiste, ki so nenaklonjeni Trumpu, spet nekakšno Melanijino sublimno sporočilo, s katerim naj bi jim sporočala, da ni zadovoljna s svojim možem.

Trumpa sta letos v Davos spremljala hčerka Ivanka in njen mož Jared Kushner.

Kot vemo, se vsako leto v Davosu zberejo številni politiki, gospodarstveniki in zvezdniki. Letos je bil v Davosu tudi slovenski premier Marjan Šarec.

Ker Melanije ni bilo z Donaldom, ni bilo niti teoretične možnosti, da bi se Šarec srečal z najbolj slavno in vplivno Slovenko na svetu.