stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

ME BRIGA- Posiljstvo na Silvester 2009

Deli na:

  05.01.2009Ste mislili, da ste že vse doživeli? Pa niste. Kdo bi si mislil, da bomo od neodvisnega medija kot je RTV in modernega politika Pahorja, ki je obljubljal depolitizacijo družbe, doživeli politično posiljstvo? No mogoče ne vsi,  jaz pa sem se počutila posiljena s politiko,  ob prehodu starega v novo leto.

 

 05.01.2009

Ste mislili, da ste že vse doživeli? Pa niste. Kdo bi si mislil, da bomo od neodvisnega medija kot je RTV in modernega politika Pahorja, ki je obljubljal depolitizacijo družbe, doživeli politično posiljstvo? No mogoče ne vsi,  jaz pa sem se počutila posiljena s politiko,  ob prehodu starega v novo leto.

Na sam Silvester, ko bi morala biti vsaka misel na politiko daleč stran se mi prikaže sam predsednik vlade v podobi božanskega gosta, no vsaj tako so ga najavili in me hudo presenetili, ker sem pričakovala božanski glas Alfija Nipiča. V življenju je vsaj nekaj trenutkov, ko se lahko delamo, da politika ne obstaja in Silvestrovo je eden od teh. Kaj podobnega doslej nisem doživela in upam, da ne bom nikoli več. Še sreča, da  lahko  preklopim  program ali ugasnemo TV, Alfija pa  poslušam na CD-ju.