eugenija carl Svet24.si

"Golob ne bo užival nobenih ugodnosti."

katerina tihonova Svet24.si

Bo Putina nasledila hči, ki je v razmerju z ...

protest vlada ljubljana jenull policija pl Necenzurirano

Strojevodje iz Auschwitza #kolumna

anze logar pf Reporter.si

Ravs v SDS: Jože Tanko označil Anžeta Logarja ...

dragic doncic Ekipa24.si

Uh, to pa bo spektakel! Gogi in Luka spet skupaj v...

poroka varuška Njena.si

Člani eksperimenta so bili pod strogim nadzorom

liverpool navijaci pariz policija Ekipa24.si

Kaos pred finalom lige prvakov! Navijači ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

ME BRIGA- Posiljstvo na Silvester 2009

Deli na:

  05.01.2009Ste mislili, da ste že vse doživeli? Pa niste. Kdo bi si mislil, da bomo od neodvisnega medija kot je RTV in modernega politika Pahorja, ki je obljubljal depolitizacijo družbe, doživeli politično posiljstvo? No mogoče ne vsi,  jaz pa sem se počutila posiljena s politiko,  ob prehodu starega v novo leto.

 

 05.01.2009

Ste mislili, da ste že vse doživeli? Pa niste. Kdo bi si mislil, da bomo od neodvisnega medija kot je RTV in modernega politika Pahorja, ki je obljubljal depolitizacijo družbe, doživeli politično posiljstvo? No mogoče ne vsi,  jaz pa sem se počutila posiljena s politiko,  ob prehodu starega v novo leto.

Na sam Silvester, ko bi morala biti vsaka misel na politiko daleč stran se mi prikaže sam predsednik vlade v podobi božanskega gosta, no vsaj tako so ga najavili in me hudo presenetili, ker sem pričakovala božanski glas Alfija Nipiča. V življenju je vsaj nekaj trenutkov, ko se lahko delamo, da politika ne obstaja in Silvestrovo je eden od teh. Kaj podobnega doslej nisem doživela in upam, da ne bom nikoli več. Še sreča, da  lahko  preklopim  program ali ugasnemo TV, Alfija pa  poslušam na CD-ju.