marjan šarec, robert golob Svet24.si

Če se s to pomočjo reši eno otroško ...

test Svet24.si

Za prvi spolni odnos ni nikoli prepozno, lahko pa ...

rok-snežič Necenzurirano

Snežič serijsko izgublja tožbe, stroškov pa ...

jansa logar bobo1 Reporter.si

Logar Janši počasi, a vztrajno načenja živce: ...

rogaška celje Ekipa24.si

Bizarno! 'Nagice', poljubi deklet ... Takšna ...

mei rabic Njena.si

Skrito v raju: Spoznajte šolarko, ki igra Elo

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kaj se je spremenilo v ekipi Dallasa?! Luka ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje spopada za lastništvo štiri milijone evrov vredne vile

Deli na:
Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje spopada za lastništvo štiri milijone evrov vredne vile

Jerca Legan in Milan Cvikl v srečnejših časih. - Foto: M24

Proces razveze na sodišču med novinarko in publicistko Jerco Legan Cvikl in Milanom M. Cviklom, od lani viceguvernerjem Banke Slovenije, ki sta po medijsko odmevni poroki pred štirinajstimi leti in tudi kasneje veljala za sanjski zakonski par, se vleče kot jara kača.

Po vlogi za ločitev, ki jo je sprožila Leganova junija lani, so bile vložene še kazenske ovadbe. Med sprtima zakoncema se stopnjujejo tudi nesoglasja glede delitve premoženja. Za oba je ključna prenovljena vila na Lončarski ulici pod Ljubljanskim gradom. V njej zakonca še vedno živita skupaj z mladoletnima sinovoma.

Kako je Cvikl upošteval želje svoje prve žene, s katero sta imela prav tako do ločitve v lasti hišo v Ljubljani, ki je bila potem prodana za 450.000 evrov?

Kaj je bilo v lasti Jerce Legan Cvikl, preden se je leta 2009 poročila z Milanom M. Cviklom, tedanjim generalnim sekretarjem v vladi Boruta Pahorja? Kakšni so bili dohodki Milana M. Cvikla potem, ko je bil za šest let imenovan za člana Evropskega računskega sodišča v Luksemburgu?Ali je lahko zaradi kazenskih ovadb, vloženih proti njemu, ogrožen njegov položaj viceguvernerja Banke Slovenije?

Glede na to, da sprta zakonca še vedno živita v isti hiši, smo želeli preveriti, ali je res, da Cvikl pričakuje, da se bo iz hiše izselila Jerca Legan Cvikl skupaj s sinovoma in da ji je za hišo, ki je vredna, okoli štiri milijone evrov, pripravljen izplačati le 150 tisoč evrov?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24