5e9d33b68d7cedf47d21454a0eba9337 Svet24.si

Letni dodatek bo večina upokojencev prejela ...

kača, plaža Svet24.si

Šok, kopalko na splitski plaži v nogo šavsnila ...

polerert7678 Necenzurirano

Zakaj Nina Krajnik ne mara "levih privatizerjev"

janez jansa dz1 Reporter.si

Janši ne diši biti poslanec: v DZ dobil ...

dragic Ekipa24.si

Dragić spet kapetan, toda ... Pred vrnitvijo tega...

chan1 Odkrito.si

60 let prvega filma Kitajskega zmaja

jumbo visma roglic Ekipa24.si

Joj, samo tega ne ... Tik pred Tourom iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ljudje zaskrbljeni zaradi Zmaga Jelinčiča: je imel padec na soočenju posledice? (VIDEO)

Deli na:
Ljudje zaskrbljeni zaradi Zmaga Jelinčiča: je imel padec na soočenju posledice? (VIDEO)

Zmago Jelinčič v videu Nemoj da ideš mojom ulicom - Foto: YouTube

Kaj za vraga se dogaja, se sprašujejo ljudje ob ogledu novega videa, ki ga je prvak SNS Zmago Jelinčič objavil na TikToku.

V njem Jelinčič prepeva pesem Nemoj da ideš mojom ulicom skupine Riblja čorba s poudarkom na verzih, v katerih grozi s pištolo. Komu, ni jasno, kajti pesem je mogoče razumeti na več načinov. Za grožnjami je lahko ljubosumnost ali kaka druga obsesija, a pomen je vselej isti – imam pištolo in če te vidim, te ustrelim.

»Kupio sam pištolj, od švercera, na crno, na tebe ću rado, da potrošim zrno. Zato nemoj da ideš mojom ulicom. Nemoj, nikako nemoj, ni u snu nemoj da ideš mojom ulicom,« poje Jelinčič v videu.

Gre sicer za že nekaj let star video, ki ga je Jelinčič prvotno objavil na portalu YouTube, zdaj pa ga je dal še na TikTok. Mimogrede, septembra 2019, mesec dni po objavi videa, je prišlo v javnost, da se z zdaj že bivšo soprogo Moniko ločujeta.

Vseeno to ne pojasni, zakaj se je skoraj tri leta po prvotni objavi odločil ponovno izpostaviti video. Ljudje se sprašujejo, ali je bil padec v studiu TV Slovenija, ko je pogrnil med zapuščanjem predvolilnega soočenja, hujši, kot se je prvotno zdelo?

Še ena zanimivost je povezana z izvirnim videom. Objavljen je namreč na YouTube kanalu Teodorja Goznikarja, razvpitega bivšega člana SNS in Jelinčičevega zaupnika, ki so ga zasačili pri pošiljanju groženj politikom vladne koalicije in njenim podpornikom.