minister, novo-mesto Svet24.si

Poklukar še ni zadovoljen s stanjem varnosti v ...

cg_solska_prehrana_1 Svet24.si

Na črnem seznamu šolskih kuhinj so hrenovke, ...

brinovc201401 Necenzurirano

Kriminalisti preiskujejo sumljiva izplačila ...

IMG-4189 Reporter.si

Sta Aleksandar Vučić in Zoran Janković ...

1juncaj Ekipa

Družina Junčaj tudi uradno prevzela Muro, ...

ana praznik Njena.si

Zakaj je Ana Praznik opustila zanesljivo službo?

slovenija u17 gw Ekipa

Mar to pomeni, da je Slovenija dokončno izgubila ...

Slovenija

Lenart Žavbi, poslanec Svobode: Ni verjetno, da bi Janša prišel na oblast

Deli na:
Lenart Žavbi, poslanec Svobode: Ni verjetno, da bi Janša prišel na oblast

Lenart Žavbi, poslanec Svobode - Foto: Primož Lavre

Čeprav je bil donedavnega najmlajši poslanec, je eden najbolj izpostavljenih v Svobodi. Prišel je iz vrst Levice, s katero ne deli mnenja glede Nata.

Kritičen je tudi do aktualne predsednice Nataše Pirc Musar, zlasti do njene svetovalke Tatjane Bobnar, ki je aretacijo ruskih vohunov hotela izrabiti za svoje osebne interese ali osebne zamere.

»Če se Pahor ni nikjer oglašal, ko bi se večkrat moral, se ona meša praktično v vsako stvar v tej državi. Celo v kanal C0 v ljubljanskih Črnučah,« pravi o predsednici države.

V zadnjih dneh komentira dogajanje v zvezi s komisarsko kandidaturo, pogovarjali pa smo se tudi o vroči politični jeseni, ko bodo poslanci odločali o interpelaciji zoper ministrico Emilijo Stojmenovo Duh, novem obrambnem ministru in reformah, ki jih pripravlja vlada.

»Ne zdi se mi verjetno, da bi na oblast prišel Janez Janša,« odgovarja na vprašanje, ali se boji njegove vrnitve na oblast.

»Anže Logar je ne le satelit, ampak Janezova desna roka,« pa meni o predsedniku Platforme sodelovanja in nekdanjemu kandidatu za predsednika države.

»Nesporno je, da je SDS prodala državo za prgišče forintov,« pa je strnil ugotovitve preiskovalne komisije, ki preiskuje sume nezakonitega financiranja političnih strank.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24