Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kdo je »Šiptar«: Marjan Šarec ali Janez Janša? Takole se je anonimnež, ki ga pogosto retvita Janša, primitivno in neokusno spravil na Šarca.

Deli na:
Kdo je »Šiptar«: Marjan Šarec ali Janez Janša? Takole se je anonimnež,  ki ga pogosto retvita Janša, primitivno in neokusno spravil na Šarca.

»V spomin na dan, ko je Marjan zamenjal potni list,« je na tviterju zapisal Tine Ribič in priložil fotografiji Marjana Šarca iz otroških let in potnega lista Republike Albanije. - Foto: tviter

»V spomin na dan, ko je Marjan zamenjal potni list,« je na tviterju zapisal Tine Ribič in priložil fotografiji Marjana Šarca iz otroških let in potnega lista Republike Albanije.

»Sramota, kakšne pišejo. Se jim je v kleti na Trstenjakovi že vsem zmešalo?« se je ob tem zgražal Andrej Čuš, nekdanji poslanec SDS, zdaj predsednik Zelenih Slovenije.

Tine Ribič ima tudi facebook profil, ob katerem je navedeno, da je iz Brežic in da je rojen leta 1990. Toda naši viri pravijo, da v SDS v Brežicah ne poznajo nikogar s tem imenom in da gre najverjetneje za izmišljeno osebo, »fake« profil enega od sodelavcev multimedijskega centra v kleti sedeža stranke na Trstenjakovi 8 v Ljubljani.

Zanimivo pa je, da tvite Tineta Ribiča zelo pogosto retvita prvak SDS Janez Janša, iz česar je sklepati, da gre za osebo, ki je njemu blizu oziroma jo verjetno pozna. Omenjenega tvita pa Janša vendarle ni delil ali všečkal.

Prav Janez Janša je bil v preteklosti zelo pogosto žrtev opravljanja, da naj bi bil v resnici albanskega rodu. Posebej takrat, ko mu je kosovska Univerzum College v Prištini leta 2015 podelila častni doktorat.

Foto: Bobo - Predsedniku SDS Janezu Janši je leta 2015 Universum College iz Prištine podelil častni doktorat

Ker je bil Marjan Šarec posvojen, so ga v času kampanje in tudi pozneje večkrat skušali diskreditirati, da je Albanec iz Kosova ali Zahodne Makedonije, kar je označil za insinuacije. 

»Glede na to, da so mi metali naprej, da sem posvojen, da sem – navajam – Šiptar, potem sem moral v Kamniku eno svetnico tožiti, ker je trdila, da pretepam ženo,« je izjavil premier, ko so mu očitali, da je v Sovi zaposlil svojo ljubico.

Vendar je treba dodati, da tudi v primeru, če bi bila Šarec ali pa Janša res »Šiptarja«, to ne bi bilo nič narobe ali pa sramotnega, kar zgolj kaže na primitivno raven anonimnih obrekovalcev na družbenih omrežjih, pa naj gre za tiste na levi ali one, ki so blizu SDS.

Foto: tviter - Najverjetneje gre za izmišljeno osebo, »fake« profil