Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kdo je pred parlamentom postavil penis iz snega? Našli smo "kiparja", ki po Ljubljani dela snežake (FOTO in VIDEO)

Deli na:
Kdo je pred parlamentom postavil penis iz snega? Našli smo "kiparja", ki po Ljubljani dela snežake (FOTO in VIDEO)

Borut Pahor s svojim snežakom in "snežak" pred DZ. - Foto: Instagram, Facebook

Pred državnim zborom je nekdo postavil snežno skulpturo v obliki pkončnega moškega spolnega uda in jo opremil z napisom »spomenik vladi«. Le en dan prej je predsednik države Borur Pahor na Instagramu ponosno razkazoval svojega snežaka.

Predsednik republike Borut Pahor je v četrtek pred predsedniško palačo naredil snežaka, se v svoji maniri fotografiral pred snežno skulpturo in na njemu ljubemu družabnemu omrežju Instagram objavil fotografije izdelovanja, pri delu je imel celo pomoč, zraven pa je pripisal: »Nikoli ni prepozno za otroško veselje. Sneženi mož pred Predsedniško palačo, seveda z masko«. Sicer točne ure izdelovanja ne poznamo, a glede na svetlobo so bile zimske radosti izvajane med delovnim časom. Kak obrtnik, denimo pleskar, bi svojemu zaposlenemu brez dvoma povedal nekaj krepkih, če bi med delovnim časom delal snežaka namesto, da bi pleskal.

Le dan po Pahorjevem snežaku se je pred državnim zborom, na trgu Republike pojavil nov snežak. Sicer ne čisto klasičen ampak v obliki penisa (kak drug izraz bi bil primernejši, a je nedostojen). Ustvarjalec je neznan, preverili smo tudi Pahorjev Instagram profil, če bi nemara… Ni.  

Skulpturo, nad katero se navdušuje Jaša Jenull  - prvi kolesarski protestnik, spremlja pojasnilo v rdečem, da gre za spomenik vladi. Kateri, ni pojasnjeno. Prav mogoče je, da jo je kak nezadovoljnež s slovenskimi politiki postavil v znak spoštovanja do avstrijske vlade in predsednika avstrijske vlade Sebastiana Kurza, kot nekak opomin našim politikom naj se zgledujejo po Kurzu, tudi to je možno.

Sicer pa med tem ko Pahorjev še stoji, je one pred parlamentom že padel. Prišli so komunalni delavci in se spravili nanj z lopatami. Zdaj trg pred hramom demokracije straži policija. Bržčas, da ne bi kdo ponovno dvignil Kurza nad naše domače politike.