Revija Reporter
Slovenija

Katarina Kosem v Baru zaupala svoji mami ASK, da s sodelovanjem rešuje družino »iz dreka«

Igor Kršinar

11. okt. 2018 14:54 Osveženo: 15:40 / 11. 10. 2018

Deli na:

Adrijana Starina Kosem s hčerko Katarino v resničnostnem šovu Bar

Planet TV

Nekoč mogočna Andrijana Starina Kosem, ki so jo nedavno deložirali z lokala K8 v Dravljah, je vsa skrušena obiskala svojo hčerko Katarino, ki sodeluje v resničnem šovu Bar.

Mati in hči sta se pred kamerami objeli. »Ti se samo usmeri v pozitivne stvari,« je hčerki svetovala ASK, Katarina pa ji je odgovorila: »Moram toliko, da bom imela priložnosti, da nas vse potegnem iz dreka.« Mamo je še prosila za razpršilo iz Avstralije, vendar ker je šepetala, ni znano, za kaj gre.

Kot smo že poročali v Reporterju, je družina Starina povsem bankrotirala. Njihovo podjetje Primalis, katere solastnika sta poleg zakoncev Starina tudi njuna sin in hči, pa ima od julija lani blokirane vse račune. Lokal so pred dvema letoma prodali dvema podjetjema z ukrajinskima lastnikoma in sklenili najemno pogodbo, vendar ker niso plačevali najemnine, so jih prejšnji mesec deložirali iz kavarne.

Poleg tega je ASK sodišče v Domžalah naložilo, da mora plačati časopisni družbi Delo dva milijona odškodnine zaradi škodljivega nakupa Večera leta 2008. Izvršba premoženja zajema rubež in cenitev njenih nepremičnin, rubež plače do dveh tretjin, rubež in prodajo vrednostnih papirjev Perutnine Ptuj ter izvršbo na petih nepremičninah do polovice nepremičnine.

Med slednjimi je tudi hiša zakoncev Kosem v Radomljah, ki jo prodajajo na portalu nepremicnine.net, pod hipoteko pa je tudi stanovanje Franca Kosma v Izoli. Kje trenutno ASK živi, ni znano, saj naj bi hiša v Radomljah samevala, prav tako tudi stanovanje v Izoli. Za razliko od Boška Šrota vsaj lahko uživa na svobodi, pa kakršna koli že je.

Srce parajoče srečanje mame ASK s hčerko Katarino v Baru si lahko ogledate na portalu Siol.