Revija Reporter
Slovenija

Ju poznate? To sta oborožena roparja banke v Straži pri Novem mestu (FOTO)

STA

18. apr. 2018 14:43 Osveženo: 14:45 / 18. 4. 2018

Deli na:

Novomeški policisti še vedno preiskujejo rop banke v Straži pri Novem mestu, ki se je zgodil pred tednom dni. Iščejo dva osumljenca, ki sta zamaskirana in oborožena oropala banko, ter prosijo za informacije vse, ki bi ju prepoznali ali karkoli vedeli o okoliščinah ropa.

Dva zamaskirana roparja sta 11. aprila dopoldne vstopila v poslovalnico banke ter od uslužbenke zahtevala denar in ji grozila, eden od njiju pa je s predmetom, podobnim pištoli izmenično meril v uslužbence in stranke, ki so se v tem času nahajale v poslovalnici, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Ko je uslužbenka roparjema izročila denar, sta pobegnila, v ropu pa ni bil nihče poškodovan.

Eden izmed osumljencev je visok med 180 in 185 centimetri, vitke postave, s temnimi kratko pristriženimi lasmi, star naj bi bil med 20 in 25 let. Oblečen je bil v temnejša umazana delovna oblačila, na glavi je imel kapo s šiltom in sončna očala. Obut je bil v nizke športne čevlje.

Drugi osumljenec je bil podobne višine in vitke postave. Bil je delno obrit, imel je temne kratko pristrižene lase. Prav tako je bil oblečen v temnejša umazana oblačila, podobna delovnim oblačilom, na glavi je imel sončna očala in temnejšo čepico s šiltom, obut je bil nizke športne čevlje.