hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

tin-vodopivec, urška-majdič Odkrito.si

TIN VODOPIVEC IN URŠKA MAJDIČ: pripravljata ...

bruno-šulman, masterchef-2021 Odkrito.si

To nam je pripravil Bruno Šulman, zmagovalec ...

Slovenija

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati vilo na Obali, hčerko pa pošilja v Rusijo

Deli na:
Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati vilo na Obali, hčerko pa pošilja v Rusijo

Kot pravi Zmago Jelinčič, želi hišo na morju zapustiti svojima hčerkama, ne pa da bi jo njegova bivša žena z novim partnerjem za masten denar prodala. - Foto: M24

Nič ne kaže, da bi poslanca Zmaga Jelinčiča razjedalo ljubosumje ob objavi novic, kako njegova nekdanja žena Monika v tandemu s svojim partnerjem skače iz padala. Trenutno ga najbolj zanima dokončanje hiše na Primorskem, kjer želi uživati letošnje poletje, ter njegova najmlajša hči Iris, ki se je pred kratkim preselila k njemu.

Starejša Jelinčičeva hči Aleksandra Tisa še vedno živi pri Moniki, seveda večkrat obišče očeta in svojo mlajšo sestro Aleksijo Iris, pridruži se jim še Klemen, Jelinčičev sin iz njegovega prvega zakona s pokojno pisateljico Berto Bojetu.

Jelinčič je za Reporter dejal, da ima zdaj, ko je za njim viharni čas minulih let, dobre kontakte z vsemi svojimi otroki: »Tudi z Moniko nisva na bojni nogi, bi bil pa vesel, če bova rešila še sodni spor po mirni poti.«


Po njegovem je povsem jasno, da je le on lastnik hiše ob morju, saj se darila velike vrednosti morajo vrniti. Hiša je bila Moniki podarjena, ko sta bila z Jelinčičem še v zakonu. Poleg tega ima Jelinčič, kot nam je zatrdil, shranjene vse račune kot dokaz, da je le on vlagal v hišo. Prav zato je nadaljeval z notranjimi deli v hiši, ki bodo zagotovo dokončana do letos poleti.

O tem, kdo mu bo pomagal pri vzdrževanju, ali bo najel kakšno hišno pomočnico, Jelinčič pravi, da o tem za zdaj ne razmišlja, saj je za to več kot dovolj časa, zagotovo pa se mu bodo na Primorskem občasno pridružili sin in hčerki.

Za obe ima Jelinčič velike načrte. Kljub rosni mladosti je Aleksandra Tisa že priznana umetnica, letos je že imela prvo samostojno razstavo Memento terra v ruskem kulturnem centru. Prihodnje leto bo končala umetniško gimnazijo v Ljubljani, glede na razmere v zahodni Evropi pa si Jelinčič nikakor ne želi, da bi nadaljevala študij slikarstva na akademiji v Londonu, temveč v St. Petersburgu, saj tamkajšnja akademija sodi v sam svetovni vrh. Na umetniški poti svoji sestri sledi mlajša, zdaj še devetošolka Aleksija Iris, jeseni že »fazanka« na umetniški gimnaziji v Ljubljani.

Loading...