lea mederal 1 Dobra karma

Znana nosečnica upošteva nasvete Tanje Žagar in...

meghan markle Svet24.si

VIDEO: Meghan spregovorila o rasnem nasilju v ZDA

tito primerjava Reporter.si

Predstavil rezultate analize, ki dokazujejo, da ...

b64cdc39d252bf0b05e37161f3c928ac Svet24.si

Kacin se je vrnil in povedal, kdaj bo vlada ...

janez janša1 Necenzurirano

Če ne dobiš varovanih podatkov, kliči Lahovnika...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Špela Grošelj Njena.si

Trenutek nepazljivosti je pri Špeli Grošelj ...

Slovenija

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič svoje dekle odpeljal s seboj v kabinet predsednika vlade

Deli na:
Janšev državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič svoje dekle odpeljal s seboj v kabinet predsednika vlade

Žan Mahnič je državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše, Katja Palčnik pa tajnica vodje kabineta Petra Šuhla. - Foto: FB

Državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič v teh dneh ni v hišni karanteni, saj ga predsednik vlade Janez Janša zelo potrebuje. Skupaj z njim pa je v kabinetu predsednika vlade tudi njegova srčna izbranka Katja Palčnik, ki je bila od oktobra lani zaposlena v državnem zboru kot referentka v poslanski skupini SDS.

Kot so nam pojasnili v kabinetu predsednika vlade, je Palčnikova zaposlena na delovnem mestu tajnice funkcionarja.

KPV: Kot vam je znano, je gospa Katja Palčnik za čas trajanja aktualnega mandata že opravljala delo referentke v poslanski skupini SDS. Pri svojem delu se je izkazala kot vestna in odgovorna ter zaupanja vredna oseba.

»Trenutno opravlja tajniška dela za vodjo kabineta predsednika vlade in tako opravlja vse tiste delovne naloge, ki so predvidene za omenjeno delovno mesto. Kot vam je znano, je gospa Katja Palčnik za čas trajanja aktualnega mandata že opravljala delo referentke v poslanski skupini SDS. Pri svojem delu se je izkazala kot vestna in odgovorna ter zaupanja vredna oseba. Ob tem dodajamo še dodatno pojasnilo, da so v kabinetu ministrov in predsednika vlade posamezniki in posameznice zaposleni na zaupanje za čas trajanja mandata. Gospa Palčnik je uvrščena v 27. plačilni razred,« nam je iz kabineta predsednika vlade sporočila Mateja Erčulj, ki je pred tem skrbela za stike z javnostjo stranke SDS.

Vodja kabineta predsednika vlade je Peter Šuhel, ki je bil pred tem asistent v bruseljski pisarni evropskega poslanca Milana Zvera. Predsednik SDS Janez Janša pa je v svoj kabinet pripeljal tudi svojo tajnico iz sedeža stranke SDS Mojco Megušar.

loading...
Loading...