kozorog Dobra karma

12 astroloških znakov in rastline, ki jim ...

natalija-zubačjova, irina Svet24.si

FOTO: Mačeha mučila 7-letno pastorko. Ne zna ...

janez jansa bobo Reporter.si

Janševa vojna s tiskanimi mediji: kihanje v ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lara Kadis (1) Njena.si

Leta 2018 je navdušila na Emi, potem pa izginila

Slovenija

Janša zatrjuje, da je 28. februarja letos »simbolično« objavil leto dni staro fotografijo svojega družinskega smučanja

Deli na:
Janša zatrjuje, da je 28. februarja letos »simbolično« objavil leto dni staro fotografijo svojega družinskega smučanja

»Fotografija je simbolična, posneta februarja 2019, torej lansko leto,« odgovarja predsednik vlade Janez Janša na vprašanje, kje je s svojo družino smučal 28. februarja letos, ko je na tviterju objavil fotografijo s pripisom: »Najboljši shod danes«. - Foto: tviter

»Fotografija je simbolična, posneta februarja 2019, torej lansko leto,« odgovarja predsednik vlade Janez Janša na vprašanje, kje je s svojo družino smučal 28. februarja letos, ko je na tviterju objavil fotografijo s pripisom: »Najboljši shod danes«.

Isti dan je v Ljubljani potekal shod od sedeža SMC do sedeža Desusa proti »koaliciji sovraštva«, kot so protestniki označili novo koalicijo pod vodstvom SDS, v odgovor nanj pa je Janša objavil omenjeni tvit.

Mnogi se na družbenih omrežjih sprašujejo, kje je prvak SDS smučal štiri dni, preden je bil v državnem zboru izvoljen za predsednika vlade. Takrat so mediji že poročali o naraščajoči epidemiji koronavirusa v Italiji in smo se tudi v Sloveniji pripravljali na prvi primer okužbe.

Znano je tudi, da so Slovenci, ki so smučali v italijanskih Dolomitih, prinesli virus v Slovenijo in z njim okužili mnoge v svojem kraju ali na delovnih mestih. Podobno so se za žarišča okužb izkazala tudi smučišča v Avstriji, kjer je prav tako smučalo veliko Slovencev.

Zato smo premierja Janšo vljudno prosili, če lahko odgovori na vprašanje, na katerem smučišču je 28. februarja smučal z družino in kje vse je letos februarja smučal. Zanimalo nas je tudi, ali se je po izbruhu epidemije testiral in kakšni so bili rezultati testiranja.

Predsednik vlade zatrjuje, da je objavil leto dni staro fotografijo, iz česar sklepamo, da takrat sploh ni smučal. Če to drži, se lahko vprašamo, zakaj je potemtakem sploh objavil fotografijo in z njo zavajal javnost.

Zanimivo je tudi, da je isti večer je premierjeva žena Urška Bačovnik Janša tvitnila: »Epidemija novega koronavirusa upravičeno skrbi zdravnike in medicinske sestre. Že ob običajni gripi so razmere v urgentnih centrih in na internističnih ter infekcijskih oddelkih na meji naše zmogljivosti. Proste postelje za zdravljenje težko bolnih pa pogosto samo še na hodniku.«

loading...
Loading...