Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Marjan Šarec v intervjuju: »Janša še naprej lomasti po državi«

Deli na:
Marjan Šarec v intervjuju: »Janša še naprej lomasti po državi«

Marjan Šarec - Foto: Primož Lavre

»Preveč je bilo tiskovnih konferenc, izjav in napovedovanja, te stvari se pač delajo drugače,« pravi predsednik največje opozicijske stranke Marjan Šarec po neuspešni konstruktivni nezaupnici.

Na njej so se poslanci prešteli, kdo podpira vladajočo koalicijo in kdo je v opoziciji. Štiri opozicijske stranke ostajajo v neke vrste konfederaciji, kot je njihovo povezavo opisal prejšnji premier.

»SMC in Desus sta 15. februarja izbrali svojo pot in se odločili, da podpirata ultra desno vlado Janeza Janše, zato ne moreta biti več sredinski,« pravi Šarec. Kaj je povedal o Zdravku Počivalšku in Igorju Zorčiču?

»Da je preveč strank, hkrati pa potrebujemo novo, pa je tako, kot če rečemo: desko sem trikrat prežagal, pa je še vedno prekratka,« komentira pobudo za ustanovitev nove stranke. Kakšne izkušnje ima z Jožetom P. Damijanom in kaj je povedal o Gregorju Golobiču.


Zaupal nam je tudi, kako je njegova stranka pripravljena na predčasne volitve in kako je zadovoljen s svojim svetovalcem Damirjem Črnčecom.

Razložil nam je tudi, zakaj ne more sodelovati z Janezom Janšo in kako bi se sam spopadal z epidemijo, če bi še naprej vodil vlado, zakaj je odstopil in kdaj bi v resnici vrgel puško v koruzo.

Govoril je tudi o farizejstvu v slovenski politiki in zakaj bo koristno za Slovenijo, ko naslednje leto Borut Pahor ne bo več mogel kandidirati za predsednika države.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24