profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

janez pogorelec pl2 Necenzurirano

Vplivni član NSi zaradi Janše ostal brez funkcije

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

potresna ogroženost 1000 let Odkrito.si

Ali Slovenijo čaka rušilni potres?

Slovenija

Marjan Šarec v intervjuju: »Janša še naprej lomasti po državi«

Deli na:
Marjan Šarec v intervjuju: »Janša še naprej lomasti po državi«

Marjan Šarec - Foto: Primož Lavre

»Preveč je bilo tiskovnih konferenc, izjav in napovedovanja, te stvari se pač delajo drugače,« pravi predsednik največje opozicijske stranke Marjan Šarec po neuspešni konstruktivni nezaupnici.

Na njej so se poslanci prešteli, kdo podpira vladajočo koalicijo in kdo je v opoziciji. Štiri opozicijske stranke ostajajo v neke vrste konfederaciji, kot je njihovo povezavo opisal prejšnji premier.

»SMC in Desus sta 15. februarja izbrali svojo pot in se odločili, da podpirata ultra desno vlado Janeza Janše, zato ne moreta biti več sredinski,« pravi Šarec. Kaj je povedal o Zdravku Počivalšku in Igorju Zorčiču?

»Da je preveč strank, hkrati pa potrebujemo novo, pa je tako, kot če rečemo: desko sem trikrat prežagal, pa je še vedno prekratka,« komentira pobudo za ustanovitev nove stranke. Kakšne izkušnje ima z Jožetom P. Damijanom in kaj je povedal o Gregorju Golobiču.


Zaupal nam je tudi, kako je njegova stranka pripravljena na predčasne volitve in kako je zadovoljen s svojim svetovalcem Damirjem Črnčecom.

Razložil nam je tudi, zakaj ne more sodelovati z Janezom Janšo in kako bi se sam spopadal z epidemijo, če bi še naprej vodil vlado, zakaj je odstopil in kdaj bi v resnici vrgel puško v koruzo.

Govoril je tudi o farizejstvu v slovenski politiki in zakaj bo koristno za Slovenijo, ko naslednje leto Borut Pahor ne bo več mogel kandidirati za predsednika države.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...