Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Izvoljenka celjskega župana Bojana Šrota, ki je izstopil iz SLS, kandidira na listi Marjana Šarca

Deli na:
Izvoljenka celjskega župana Bojana Šrota, ki je izstopil iz SLS, kandidira na listi Marjana Šarca

Foto: Bobo

Domžalska podjetnica Katarina Karlovšek, izvoljenka celjskega župana Bojana Šrota, bo na Listi Marjana Šarca nastopila v Celju.

Stranka Lista Marjana Šarca je zbrala več kot 2380 overovljenih podpisov za vložitev liste kandidatov za volitve v državni zbor. Na njeni listi bo med drugim nastopila tudi domžalska podjetnica Katarina Karlovšek, življenjska sopotnica celjskega župana Bojana Šrota, nekdanjega prvaka SLS, ki je iz stranke izstopil predlani.

Karlovškova bo kandidirala v Celju, zato je pričakovati, da jo bo podprl njen partner, celjski župan. To sicer ni njena prva kandidatura. Leta 2010 se je potegovala za županjo Domžal kot kandidatka SLS, vendar je dobila le 4,55 odstotka glasov. Pred tem je bila občinska svetnica Liste za Domžale, od koder prihaja tudi generalni sekretar LMŠ Branko Kralj.

Foto: twitter

V Domžalah bo kandidiral Brane Golubović, nekdanji Šarčev politični tekmec in novi sodelavec, ki je že bil poslanec Pozitivne Slovenije v državnem zboru. Marjan Šarec pa bo, kot je bilo pričakovano, nastopil v domačem Kamniku.

Med znanimi osebami na listi bo nekdanji direktor direktorata za šolstvo Alen Kofol nastopil v Radovljici, radijska novinarka Uršula Majcen v Škofji Loki, sekretarka šole za ravnatelje Justina Erčulj v Tolminu, upokojeni direktor Leka Vojmir Urlep v okolici Kopra, direktor družbe Elektrina Urban Bergant v okraju Ljubljana Vič Rudnik II., strokovnjak za komuniciranje Matej Špehar v okraju Ljubljana Vič Rudnik III., košarkar Dušan Hauptman v Litiji, bivši RT-novinar Rudi Medved v Zagorju, direktorica Študentskih domov Maribor Lidija Divjak Mirnik v Mariboru VII. in glavna inšpektorica za delo Nataša Trček v Mariboru I.