Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Grožnje poslanca Zagorca

Deli na:

Včeraj, dne 10.09.2008, ob 23.05 sem prejel sms sporočilo na svoj mobilni telefon s strani poslanca Lipe Boštjana Zagorca. Grozilno sporočilo je bilo sledeče: »V mb je megleno!« Gre za pomenljivo, a hkrati odkrito grožnjo meni in mojemu življenju.

Včeraj, dne 10.09.2008, ob 23.05 sem prejel sms sporočilo na svoj mobilni telefon s strani poslanca Lipe Boštjana Zagorca. Grozilno sporočilo je bilo sledeče: »V mb je megleno!« Gre za pomenljivo, a hkrati odkrito grožnjo meni in mojemu življenju.

Vsi vemo, da kadar se omenja »megla«, to v prenesenem pomenu pomeni, da lahko kaj hitro izgineš neznano kam. Grožnje, ki mi jih je po sms sporočilu poslal poslanec Lipe Boštjan Zagorac so nedopustne in nevredne poslanca slovenskega Državnega zbora, in hkrati zelo nazorno prikazujejo način in delovanje poslanske skupine Lipa, ki so že v domeni polmafijskega. Danes je zaradi groženj poslanca Zagorca sledila prijava policiji, jutri pa bom opravil še razgovor s kriminalisti. Zagorac je celo brezsramno priznal, da mi je poslal »vremensko«  sporočilo, a dejstvo je, da včeraj v Mariboru ni bilo megle in da se zaradi mojega razkritja vsem plagiatorjem v Lipi pošteno tresejo hlače.    

Prav tako ostro zanikam, da sem pri razkrivanju odzadja Pečetovega lažnega dokumenta, neka podaljšana roka Janeza Janše ali Zmaga Jelinčiča. Obeh gospodov politikov namreč osebno sploh ne poznam. Sploh pa je bil Sašo Peče tisti, ki mi je letos pomladi predlagal sodelovanje z Lipo. V začetku aprila je poslal na več naslovov pismo osebam, ki so sodelovale na lokalnih volitvah pred dvema letoma, t.i. povabilo k sodelovanju. Na mojo sedanjo žalost, sem bil edini, ki je sprejel ponujeno službo Vodje pisarne poslanske skupine Lipa, a takrat seveda še nisem dobro poznal principov in delovanja znotraj poslanske skupine in stranke Lipa – ki živi in diha le zato, da se »ruši« Janez Janša.

Kot domoljub in pokončna oseba, ki mu je resnica pred vsem drugim, tudi pred izgubo službe, sem bil prisiljen javnosti obelodaniti Pečetovo umazano igro. Moram povedati, da se mi javlja vedno več ljudi, ki mi dajejo podporo v teh težkih trenutkih, zlasti ob resnih grožnjah, ki so začele prihajati iz Lipe.