Julian Assange Svet24.si

Julian Assange se bo lahko vrnil v Avstralijo

Svoboda Svet24.si

Tedenski horoskop: Usmerite misli v nekaj lepega ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

Slovenija

Grožnje poslanca Zagorca

Deli na:

Včeraj, dne 10.09.2008, ob 23.05 sem prejel sms sporočilo na svoj mobilni telefon s strani poslanca Lipe Boštjana Zagorca. Grozilno sporočilo je bilo sledeče: »V mb je megleno!« Gre za pomenljivo, a hkrati odkrito grožnjo meni in mojemu življenju.

Včeraj, dne 10.09.2008, ob 23.05 sem prejel sms sporočilo na svoj mobilni telefon s strani poslanca Lipe Boštjana Zagorca. Grozilno sporočilo je bilo sledeče: »V mb je megleno!« Gre za pomenljivo, a hkrati odkrito grožnjo meni in mojemu življenju.

Vsi vemo, da kadar se omenja »megla«, to v prenesenem pomenu pomeni, da lahko kaj hitro izgineš neznano kam. Grožnje, ki mi jih je po sms sporočilu poslal poslanec Lipe Boštjan Zagorac so nedopustne in nevredne poslanca slovenskega Državnega zbora, in hkrati zelo nazorno prikazujejo način in delovanje poslanske skupine Lipa, ki so že v domeni polmafijskega. Danes je zaradi groženj poslanca Zagorca sledila prijava policiji, jutri pa bom opravil še razgovor s kriminalisti. Zagorac je celo brezsramno priznal, da mi je poslal »vremensko«  sporočilo, a dejstvo je, da včeraj v Mariboru ni bilo megle in da se zaradi mojega razkritja vsem plagiatorjem v Lipi pošteno tresejo hlače.    

Prav tako ostro zanikam, da sem pri razkrivanju odzadja Pečetovega lažnega dokumenta, neka podaljšana roka Janeza Janše ali Zmaga Jelinčiča. Obeh gospodov politikov namreč osebno sploh ne poznam. Sploh pa je bil Sašo Peče tisti, ki mi je letos pomladi predlagal sodelovanje z Lipo. V začetku aprila je poslal na več naslovov pismo osebam, ki so sodelovale na lokalnih volitvah pred dvema letoma, t.i. povabilo k sodelovanju. Na mojo sedanjo žalost, sem bil edini, ki je sprejel ponujeno službo Vodje pisarne poslanske skupine Lipa, a takrat seveda še nisem dobro poznal principov in delovanja znotraj poslanske skupine in stranke Lipa – ki živi in diha le zato, da se »ruši« Janez Janša.

Kot domoljub in pokončna oseba, ki mu je resnica pred vsem drugim, tudi pred izgubo službe, sem bil prisiljen javnosti obelodaniti Pečetovo umazano igro. Moram povedati, da se mi javlja vedno več ljudi, ki mi dajejo podporo v teh težkih trenutkih, zlasti ob resnih grožnjah, ki so začele prihajati iz Lipe.