Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razkrita enigma tablice »GO GOLOB«: SDS in njeni priveski tolkli po Golobu zaradi narcistične tablice, zdaj se je oglasila resnična lastnica belega BMW!

Deli na:
Razkrita enigma tablice »GO GOLOB«: SDS in njeni priveski tolkli po Golobu zaradi narcistične tablice, zdaj se je oglasila resnična lastnica belega BMW!

BMW z registrsko tablico GO GOLOB je zbujal pozornost Slovencev - nekateri so ga brez dokaza pripisali Robertu Golobu - Foto: Twitter

Bojan Požar je lep del poletja preganjal predsednika vlade Roberta Goloba zaradi domnevnega narcisizma, ker naj bi si dal avto opremiti z registrsko tablico GO GOLOB. A beli BMW X6 s to tablico sploh ni last Goloba, piše portal MariborInfo, ki je kontaktiral lastnika vozila.

Registrska tablica Gorica še ne pomeni, da je vse od Goloba, je lastnica avtomobila povedala za portal. S partnerjem se sicer noče javno izpostavljati s polnim imenom, pravi pa, da jima je situacija smešna. Dodaja, da imajo ljudje preveč časa, ker zdaj menda ves čas fotografirajo njun avto.

»Ubogi je ta Golob, ko mislijo ljudje, da je skos samo na morju. Ker mi smo dejansko sam za vikende dol,« je dejala. O menjavi registrske tablice s partnerjem ne razmišljata, se pa šalita, da bi lahko avto opremila še z logotipom svojega podjetja, da bi imela potem še reklamo zanj.

Da je avto z omenjeno registrsko tablico last Goloba zadnja dva meseca piše Požar, ki obenem objavlja fotografije vozila na morju. Fotografiran je bil med drugim v Šilu na Krku, drugi tviteraši pa so trdili celo, da so avto videli na Viču z Golobom za volanom.

Nihče pri tem ni ponudil dejanskega dokaza, da gre res za Golobov BMW – osebno registrsko tablico si namreč lahko da delati vsakdo, priimek Golob pa v Sloveniji sploh ni redek. Kljub pomanjkanju dokazov so Bojan Požar, novinarka Demokracije Vida Kocjan in drugi zlonamerneži pridno objavljali fotografijo avta in se zgražali, koliko časa naj bi predsednik vlade prebil na morju, pa kakšen narcisizem demonstrira s tako registrsko tablico.