Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Gibanje Prebudimo Slovenijo poziva k povezovanju demokratičnih strank v predvolilno koalicijo

Deli na:
Gibanje Prebudimo Slovenijo poziva k povezovanju demokratičnih strank v predvolilno koalicijo

Jože Mlakar - Foto: Facebook

Gibanje Prebudimo Slovenijo organizira Zbor kristjanov in ljudi dobre volje, na katerem bo predstavljena posebna izjava demokratičnim strankam, da se povežejo v predvolilno koalicijo.

Srečanje z naslovom "Spet na razpotju" bo v soboto, 17. marca 2018, med 9.30 in 13.30 uro v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani, na njem pa bodo spregovorili dr. France Arhar, p. Branko Cestnik in dr. Tomaž Erzar.

V drugem delu sobotnega srečanja bo predsednik gibanja g. Jože Mlakar predstavil posebno izjavo gibanja vsem demokratičnim strankam, da se povežejo v predvolilno koalicijo z utemeljitvijo, da v primeru ločenih nastopov teh strank ne bo pravega odziva med volivci, ker so že globoko razočarani.

"Upam, da bo to srečanje uspelo. Resnično vabimo čim več demokratično mislečih ljudi, ne samo kristjane tudi druge, da pridejo, kajti to ne bo šlo samo za predavanje teh treh uglednih predavateljev ampak na teh naših srečanjih je vedno priložnost, da se med seboj družimo in da se pogovorimo in izmenjamo stališča. Poudaril bi še, da so te volitve izredno pomembne in da je namen združevanja demokratičnih strank v predvolilno koalicijo tudi ta, da se na teh volitvah na vsak način prepreči dvotretjinsko večino levega bloka, ker bo potem prišlo do spremembe ustave in do spremembe političnega sistema. To je skoraj gotovo," pred sobotnim srečanjem poudarja Jože Mlakar.