Revija Reporter
Slovenija

Evropska poslanka Romana Tomc v prometni nesreči, otrok poškodovan

M. M.
4 3.038

16. apr. 2021 9:24 Osveženo: 19:13 / 16. 4. 2021

Deli na:

Romana Tomc, evropska poslanka SDS, naj bi v Ljubljani povzročila prometno nesrečo, v kateri je bil lažje poškodovan otrok, poroča portal Necenzurirano.si.

V sredo okoli 17.30 se je na ulici Ob dolenjski železnici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in otrok na posebnem prevoznem sredstvu, so o nesreči poročali na Policijski upravi Ljubljana.

Necenzurirano.si je razkril identiteto voznice - gre za evropsko poslanko stranke SDS Romano Tomc, ki je dogodek tudi potrdila. Čeprav je policija včeraj po dogodku v poročilu zapisala, da je bil povzročiteljici izdan plačilni nalog, so danes s Policijske uprave Ljubljana sporočili, da je pri zapisu nastala napaka, saj postopek o prekršku še ni končan, poroča portal Siol.

Do nesreče naj bi prišlo na ozki cesti brez pločnika v območju 30 kilometrov na uro, navaja Necenzurirano.si očividce. Poškodovan je bil majhen otrok na poganjalcu, imel naj bi celo okrvavljeno glavo in na kraj nesreče naj bi prišlo tudi reševalno vozilo. K sreči je šlo le za lažje poškodbe, še navaja portal.