franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Dušan naj bi Toneta ustrelil zaradi neporavnanega dolga

Deli na:
Dušan naj bi Toneta ustrelil zaradi neporavnanega dolga

Foto: Google Street View (slika je simbolična)

Policija še vedno preiskuje okoliščine streljanja na bencinskem servisu v Ajdovščini (fotografija je simbolična), v katerem sta v nedeljo umrla 59- in 64-letni moški. Za zdaj je sicer znano, da je streljanju botroval spor zasebne narave. Po neuradnih podatkih spletnih portalov naj bi morilec Dušan Čermelj (59) znanca Toneta Severja (64) umoril, ker naj bi mu slednji dolgoval denar, nato pa si je sodil sam.

Na Policijski upravi Nova Gorica so sicer v izjavi za javnost danes še enkrat pojasnili nedeljsko dogajanje.

Kot so navedli, so bili ob 10.15 obveščeni, da je na enem od bencinskih servisov v Ajdovščini prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da sta se dva domačina, stara 59 in 64 let, najprej sprla, nato pa je 59-letnik s pištolo, za katero je imel dovoljenje, večkrat ustrelil 64-letnika in si nato sodil še sam. Kmalu po dogodku je na kraj prispela ekipa reševalcev z zdravnikom, ki pa je lahko le potrdil njuno smrt.

Kriminalisti so še ugotovili, da sta se moška tik pred tragičnim dogodkom z avtomobiloma premikala po parkirišču bencinskega servisa. 59-letnik je parkiral neposredno za vozilom 64-letnika. Slednji je izstopil in se napotil do vozila 59-letnika, ki pa ga je nato večkrat ustrelil in nato sodil še sebi.

Policisti so o dogodku obvestili preiskovalno sodnico in pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici. Za oba pokojna sta bili odrejeni tudi sodna in sanitarna obdukcija, so sporočili s policije.