Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Dražba zadnjih stanovanj in vrstnih hiš v Zelenem gaju na Brdu v Ljubljani

Deli na:
Dražba zadnjih stanovanj in vrstnih hiš v Zelenem gaju na Brdu v Ljubljani

Soseska Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani - Foto: Stanovanjski sklad RS

Stanovanjski sklad RS bo konec leta prek elektronske javne dražbe po znižanih cenah prodajal še zadnja stanovanja in vrstne hiše v novozgrajeni soseski Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani.

Republiški stanovanjski sklad prek elektronske javne dražbe ponuja še zadnjih 12 moderno zasnovanih nepremičnin  v novozgrajeni soseski Zeleni gaj na Brdu. Na odlični lokaciji znotraj Ljubljane so na voljo stanovanja in vrstne hiše v izmeri od 95 m² do 225,7 m². Na elektronsko javno dražbo lahko pristopijo vsi, ki se bodo najkasneje do 17. decembra 2018 do 16.00 ure uspešno prijavili v spletni aplikaciji.

V ponudbi več pasivnih stanovanj

Funkcionalna enota F3 v kateri je na voljo še osem dupleks stanovanj, je primer inovativnega koncepta gradnje in izpolnjuje merila skoraj nič energijske stavbe. Gre za t. i. vzorčno hišo zgrajeno kot energetsko učinkovit objekt v nizkoenergijskem in delno pasivnem standardu z vgrajenimi visoko kakovostnimi materiali in tehnologijami.

Arhitekturno je objekt razdeljen v štiri vertikalne lamele, ki se med seboj razlikujejo iz tehnološkega, konstrukcijskega in zasnovnega vidika. Centralno ogrevanje je urejeno preko skupne kotlovnice v kleti objekta, ki za ogrevanje uporablja različne vire energije: leseno biomaso, sončno energijo in toplotno črpalko. Večina stanovanj dosega standard pasivnosti, kar pomeni, da so kupci enega od tovrstnih stanovanj upravičeni do subvencije Eko sklada.

Foto: Promocijski material - V ponudbi več pasivnih stanovanj

Zagotovite si kakovostno bivanje v zelenem predelu mesta

Novozgrajeno urbano naselje je prepleteno s številnimi pešpotmi, ob katerih se nahajajo otroška igrišča, prostori za druženje, pa tudi urejeno košarkarsko in nogometno igrišče.

Poleg razgibanega okolja, ki med drugim ponuja vso potrebno infrastrukturo za lagodno bivanje, so ena od temeljnih prednosti tudi odlične prometne povezave – bližina kar dveh avtocestnih priključkov, mestnega središča in redna linija mestnega potniškega prometa stanovalcem omogočajo popolno mobilnost.

Foto: Promocijski material - Novozgrajeno urbano naselje je prepleteno s številnimi pešpotmi

Ogledi stanovanj in vrstnih hiš se bodo izvajali v predvidenih terminih 4., 6., 11. in 14. decembra po predhodnem dogovoru preko e-naslova ejavnedrazbe@ssrs.si.