pijana voznica, alkohol Svet24.si

Rezultat alkotesta šokiral radeljske policiste

meteorit Svet24.si

Streljaj od slovenske meje ponoči pristali ...

bencin, dizel, bencinska-črpalka, pomanjkanje Necenzurirano

Pogovoriti se moramo o trgovcih #kolumna

fajon jansa golob tonin bobo Reporter.si

Pleše z volkovi: ozadje brutalnega političnega ...

goran dragic trst 22 af Ekipa24.si

Slovenija v Trstu pokazala svojo moč! Italijani ...

1_kaja vidmar Njena.si

Kaja Vidmar objavila prvo fotografijo z ...

doncic trst 22 af Ekipa24.si

Kakšen 'zicer' je zgrešil Dončić v Trstu! To ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Branko Grims padel na dno obrekovalcev laži o zasebnem življenju zmagovalca volitev Roberta Goloba

Deli na:
Branko Grims padel na dno obrekovalcev laži o zasebnem življenju zmagovalca volitev Roberta Goloba

Poslanec SDS Branko Grims je padel očitno zelo nizko, da na svojem twitter profilu širi ne le čenče, ampak celo laži o zasebnosti drugih ljudi. - Foto: Primož Lavre

»Bosta zakonodajno in izvršilno vejo oblasti obvladovala golobčka Golob-Klakočar?« so v soboto zvečer zapisali na portalu strankarske televizije SDS.

Kmalu za tem se je na twitterju oglasil še njihov poslanec Branko Grims: »Po pisanju medijev naj bi bila Golob in Klakočarjeva par. Zato je dobro opozoriti, da ni primerno, da bi dva, ki sta partnerja zasebno, bila na čelu izvršilne in zakonodajne veje oblasti: to bi bil očiten konflikt interesov, tudi z vidika ustavnega načela ločenosti vej oblasti!«

Dolgoletni poslanec SDS je padel očitno zelo nizko, da na svojem twitter profilu širi ne le čenče, ampak celo laži o zasebnosti drugih ljudi. »Spoštovani, to, kar ste napisali, je lažna informacija,« so mu odgovorili v Gibanju Svoboda.

Kot je znano, je predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob že dolga leta poročen z Jano Nemec Golob, s katero imata tri otroke. Svoje družine ne izpostavlja javnosti, prav tako redko govori o svojem zasebnem življenju.

Po drugi strani se je Grims skupaj z ženo in otroci udeležil maše na Brezjah, nato pa je Mladina marca 2011 objavila njihovo fotografijo in jih primerjala z družino nacističnega zločinca Josepha Goebbelsa, zaradi česar je nato Grims tožil revijo zaradi žalitev in posega v njegovo zasebnost.

Zdaj pa Grims sam posega v zasebnost drugih in povrhu vsega še laže. Podobno so v propagandnih trobilih SDS leta 2018 lagali, da naj bi bila kandidata SD Dominika Švarc Pipan in Matjaž Nemec ljubezenski par, v resnici pa sta družinska prijatelja.

Takrat je Švarc Pipanova na twitterju odgovorila, da sta z Nemcem vseeno tudi zasebno povezana, saj je bil ravno on tisti, ki jo je poročil: »Predvsem pa sva mu oba z možem srčno hvaležna za prijateljstvo in botrstvo najini zakonski zvezi.«

Očitno je SDS poraz na volitvah tako iztiril, da ne morejo svojim privržencem nuditi nič drugega kot laži o zasebnem življenju svojih političnih nasprotnikov.