Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

poljub Dobra karma

Ta 4 astrološka znamenja so v spolnosti nenasitna

Boštjan Gombač 1 Odkrito.si

BOŠTJAN GOMBAČ: "Občutek imam, da smo zgolj ...

Slovenija

Bojan Dobovšek: Ne sme nas čuditi, da imamo šov tudi po volitvah

Deli na:
Bojan Dobovšek: Ne sme nas čuditi, da imamo šov tudi po volitvah

Bojan Dobovšek - Foto: Primož Lavre

Stranka Dobra država je edini pravi naslednik tiste osnovne SMC, ki je nastala kot alternativa koruptivnim elitam, je prepričan naš sogovornik dr. Bojan Dobovšek.

Pojasnil je, zakaj potrebujemo platformo, demokratično alternativo za Slovenijo, ki bo ne glede na programska razhajanja stopila skupaj pri odstranitvi škodljivih, izpetih, utrujenih elit z oblasti.

Zavrnil je sodelovanje z listo Povežimo Slovenije. Ker je bil to tipičen primer nekega piarovskega povezovanja, brez jasnih ciljev, vsebine …

Moti ga posiljeno ustvarjanje novih strank brez realne vsebine. Zakaj je v funkciji ohranjanja levo-desno polarizacije in čemu se spodbuja levo-desni kaos v družbi in politiki.

So neformalne mreže kaj na slabšem zaradi močnega predsednika vlade Janez Janša? Dobovšek pravi, da ne; vsi si, ki so vladali prej in ki vladajo zdaj, so začeli v istem režimu.   


Kdo je pisal predlog zakona o cestnem prometu, da bi lahko v Slovenijo prišel Uber? Kdo je ta zakon pripravljal in v čigavo korist se bo izvajal?

V mandatu vlade imamo že četrtega direktorja oziroma direktorico. NPU mora voditi nekdo, ki je z dosedanjim delom dokazal strokovnost, najbolje je, če je kariero gradil od znotraj. Zakaj ni prav, da direktor postane nekdo od zunaj, ki pravi, da mu je položaj v izziv?

Kakšne nove priložnosti ima organizirani kriminal v teh pandemičnih razmerah?

Bojan Dobovšek meni, da bi morale spremembe medijske zakonodaje iti tudi v smer krepitve profesionalno odgovornega novinarstva. Pojasnil je, zaradi česa bi naj tudi direktorji medijev in odgovorni uredniki imeli podoben status kot funkcionarji. Podatke o svojem premoženju bi predložili KPK.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...