dakota johnson Dobra karma

Ganljivo priznanje slavne igralke: na terapijah ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 7. maja

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

bruslej, policijska ura Svet24.si

Absurd: V petek bo zanje veljala policijska ura ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

Vic 2 profi Odkrito.si

Victoria Beckham brutalno zavrnila Justina ...

manca Njena.si

Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko ...

Slovenija

Bojan Dobovšek: Ne sme nas čuditi, da imamo šov tudi po volitvah

Deli na:
Bojan Dobovšek: Ne sme nas čuditi, da imamo šov tudi po volitvah

Bojan Dobovšek - Foto: Primož Lavre

Stranka Dobra država je edini pravi naslednik tiste osnovne SMC, ki je nastala kot alternativa koruptivnim elitam, je prepričan naš sogovornik dr. Bojan Dobovšek.

Pojasnil je, zakaj potrebujemo platformo, demokratično alternativo za Slovenijo, ki bo ne glede na programska razhajanja stopila skupaj pri odstranitvi škodljivih, izpetih, utrujenih elit z oblasti.

Zavrnil je sodelovanje z listo Povežimo Slovenije. Ker je bil to tipičen primer nekega piarovskega povezovanja, brez jasnih ciljev, vsebine …

Moti ga posiljeno ustvarjanje novih strank brez realne vsebine. Zakaj je v funkciji ohranjanja levo-desno polarizacije in čemu se spodbuja levo-desni kaos v družbi in politiki.

So neformalne mreže kaj na slabšem zaradi močnega predsednika vlade Janez Janša? Dobovšek pravi, da ne; vsi si, ki so vladali prej in ki vladajo zdaj, so začeli v istem režimu.   


Kdo je pisal predlog zakona o cestnem prometu, da bi lahko v Slovenijo prišel Uber? Kdo je ta zakon pripravljal in v čigavo korist se bo izvajal?

V mandatu vlade imamo že četrtega direktorja oziroma direktorico. NPU mora voditi nekdo, ki je z dosedanjim delom dokazal strokovnost, najbolje je, če je kariero gradil od znotraj. Zakaj ni prav, da direktor postane nekdo od zunaj, ki pravi, da mu je položaj v izziv?

Kakšne nove priložnosti ima organizirani kriminal v teh pandemičnih razmerah?

Bojan Dobovšek meni, da bi morale spremembe medijske zakonodaje iti tudi v smer krepitve profesionalno odgovornega novinarstva. Pojasnil je, zaradi česa bi naj tudi direktorji medijev in odgovorni uredniki imeli podoben status kot funkcionarji. Podatke o svojem premoženju bi predložili KPK.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...