mateja logar, janez poklukar Svet24.si

Najprej sledi nočno zapiranje lokalov? To so ...

zdravko pocivalsek bobo (3) Svet24.si

Minister Počivalšek je omenil "lockdown"

alenka bratusek bobo Svet24.si

Poslanci spregovorili o sanaciji bank in se ob tem...

le pen jansa tw Reporter.si

Janša se je srečal s »sovražnico EU« Marine ...

20200330-00997910 Necenzurirano

Matoz in Snežič skupaj po zemljišča na Obali

Dražen Zečić in Marko Škugor intervju Sašo Radej Odkrito.si

Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!

doncic re 1 Ekipa24.si

AKCIJA VEČERA! Dončić podal sebi, nato ...

Slovenija

Bizarna vožnja: pod Trojanami je prvič trčil, nato odpeljal naprej in se pri Lukovici še enkrat zaletel

Deli na:
Bizarna vožnja: pod Trojanami je prvič trčil, nato odpeljal naprej in se pri Lukovici še enkrat zaletel

Vožnja se je zaključila s trkom v zadnjega v koloni pri Lukovici. - Foto: CZR Domžale / Domžalec.si

Voznik, ki je v ponedeljek zjutraj vozil po štajerski avtocesti proti Ljubljani, je povzročil dve prometni nesreči, so sporočili s PU Ljubljana. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu, je najprej trčil v vozilo in odpeljal s kraja nesreče, potem ko so ga poskušali ustaviti policisti, pa se je zaletel še v vozilo, ki je stalo v koloni.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, se je v ponedeljek okoli 7. ure na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane pred predorom Podmilj zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik ni vozil po sredini prometnega pasu in je trčil v vozilo voznice pred njim.

Pri tem ni bil nihče poškodovan, voznik pa je po nesreči, ne da bi nudil podatke oškodovanki, odpeljal naprej v smeri Ljubljane. Policisti so ga izsledili pri Blagovici in pričeli ustavljati z znakom modre luči, voznik teh znakov ni upošteval in je vozil vse do Lukovice. Tam je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo brez zaviranja trčil v zadnje vozilo, ki je stalo v koloni vozil zaradi razmer v prometu.

Pri tem se je povzročitelj obeh prometnih nesreč lažje poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Preizkus alkoholiziranosti je bil negativen, policisti pa vodijo prekrškovni postopek, zbirajo pa tudi obvestila glede razlogov za obnašanje voznika oziroma njegovo nepojasnjeno psihofizično stanje, so še zapisali na PU Ljubljana.

Loading...