Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Bivši sosed o Zmagu Jelinčiču: Nekoč je zavohal še kaj mladega, zdaj zavoha samo še smrad

Deli na:
Bivši sosed o Zmagu Jelinčiču: Nekoč je zavohal še kaj mladega, zdaj zavoha samo še smrad

Zmago Jelinčič in Monika Jelinčič - Foto: Mediapseed

Prvak SNS Zmago Jelinčič se je na Facebooku pritožil zaradi smradu v Žusterni, kjer stoji njegova vila. Nekdanji sosed je imel zanimiv komentar na Jelinčičevo občutljivost in čut vonja.

Jelinčič je potožil, da se v Žusterni, kjer urejajo kopališče, širi smrad iz kanalizacije. »Če je to res, da smrdi, dobro veš, kam se obrnit. Če pa hočeš še malo koga dražit, pokliči še Popoviča. Zgovori se name, brez problema. Reci mu, da jaz ga sprašujem, kaj za vraga je 16 let počel... Betonirat se je morebiti res naučil, kaj pa vse drugo...« mu je v komentarju pod zapisom na Facebooku svetoval Jadran Boškin.

»Zmago, poznam te dolgo, še iz časov, ko sem bil kontrolor letenja v Portorožu. Saj veš, dal sem ti dovoljenje, da letiš nad letališčem, ti si mi pa zbežal na Hrvaško, skoraj do Mirne...« je še napisal Boškin, ki Jelinčiča menda že dolgo pozna.

»Vam povem, mirne duše bi ga imel za soseda. Nekoč je sicer zavohal še kaj mladega, zdaj očitno zavoha samo še smrad,« pravi o Jelinčiču in ga brani pred Primorci, ki priseljenca iz Ljubljane nimajo čisto za svojega.

Razvpita vila v Žusterni je sicer predmet spora v ločitvi zakoncev Zmaga Jelinčiča in Monike Zupanc.  Vila je sicer napisana na Moniko, a predsednik SNS vztraja, da je bila zgrajena z njegovim denarjem. »Vse sem plačeval jaz, ona ni plačala ničesar in niti ficka ni vložila vanjo,« je dejal pred leti.

Čeprav lastništvo hiše na sodišču še ni razrešeno, je Jelinčič lani pohitel z deli za dokončanje hiše in dal vedeti, da bi se po prodaji hiše v Ljubljani rad preselil na Obalo.