Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Bivši fant Melanie Trump za ameriško ABC: Najino prvo srečanje je bilo "filmsko"

Deli na:
Bivši fant Melanie Trump za ameriško ABC: Najino prvo srečanje je bilo "filmsko"

Foto: Getty Images

Melania Trump ni bila nikoli tipično slovensko dekle, je za ameriško televizijo ABC dejal njen nekdanji fant Jure Zorčič.

Želela je živeti na tujem in zelo se je spoznala na modo, je Zorčič opisal Melanio, s katero sta bila leta 1991 nekaj mesecev par. Njuno prvo srečanje je bilo "filmsko", pravi. "Vroč poletni dan med vojno v Sloveniji." On je bil na motornem kolesu, ona je hodila po ulici. Ko se je peljal nje, ga je menda presunila njena lepota, ustavil se je, jo povabil na kavo in začela se je njuna romanca.

Ljubezen je trajala nekaj mesecev, s prijatelji sta skupaj letovala na hrvaški obali, za Zorčiča pa je bila Melania nekaj posebnega. "Bil je majhen šok, ko sem jo spoznal."

Nanj je njena lepota od začetka naredila močan vtis in Zorčič za ABC ni mogel prehvaliti njenega modnega sloga in njenega elegantnega obnašanja.

Presenetila ga je, ko je zapustila Slovenijo. Po nekaj letih življenja v Parizu in Milanu se je preselila v New York, kjer jo je leta 2000 tudi ponovno srečal. Z njim je govorila le v angleščini in ni hotela govoriti slovensko. Povedala mu je, da čas preživlja med Florido in New Yorkom in da se ne bo nikoli več vrnila v Slovenijo.

O njeni poroki s Trumpom meni: "To je bila usoda." Pred dvajsetimi leti si ne on ne Melania nista mogla predstavljati, da bo nekoč živela "na vrhu sveta" v Trumpovem stolpu na Peti Aveniji v New Yorku, pravi Zorčič.

VIDEO IN ČLANEK V ANGLEŠKEM JEZIKU S KLIKOM NA POVEZAVO