zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Apokalipsa na TV Slovenija: nove oddaje imajo gledanost nič odstotkov!

Deli na:

Prva moža TV Slovenija, Marko Filli in Janez Lombergar, pospešeno uničujeta gledanost programov nacionalne televizije. Gledanost treh oddaj, ki so jih včeraj zvečer vrteli na drugem programu, je praktično že dosegla dno.

Prva moža TV Slovenija, Marko Filli in Janez Lombergar, pospešeno uničujeta gledanost programov nacionalne televizije. Gledanost treh oddaj, ki so jih včeraj zvečer vrteli na drugem programu, je praktično že dosegla dno.

FIRMO.TV je spremljalo samo 1.437 gledalcev, PEKLENSKI IZBOR nekoliko več, a še vedno katastrofalno malo 5.964 gledalcev, Z GLAVO NA ZABAVO pa le piškavih 193 gledalcev. Novo oddajo FIRMA.TV vodi Tanja Postružnik, nekdanja voditeljica oddaje Dobro jutro in Lombergerjeva snaha, glasbeno oddajo PEKLENSKI IZBOR pa Andrea Flego.

FIRMA.TV

18:31

0,1%

1.437

0%

Z GLAVO NA ZABAVO

19:03

0,0%

193

0%

PEKLENSKI IZBOR

20:00

0,3%

5.964

1%

 

V prvi koloni je ura, v drugi odstotek gledalcev, v tretji število gledalcev, v četrti pa odstotek vseh, ki so takrat pred malimi zasloni.

In še napovedniki včerajšnjih oddaj s katastrofalno nizko gledanostjo:

Firma.tv


Na sporedu: vsak ponedeljek ob 18.30 na TVS 2, od 7. 3.

Firma.tv bo med oglasi s poslovno idejo dobila že petega polfinalista, ki se bo potegoval za 900 evrov. Skupaj z gledalci in s komisijo v studiu - z raziskovalcem trga mag. Erikom Renkom, z direktorjem Mini teatra Robertom Waltlom in s predstavnikom Japtija mag. Velkom Glanerjem - bomo ocenjevali nove tri poslovne ideje. Videli bomo oglas za neuničljive hlačne nogavice, za šiviljstvo, ki oblačila dostavi na dom, in za čudežno tabletko, ki nas odvrne od uživanja alkohola in prepovedanih drog. Tema oddaje bo PSPN analiza, Robert Waltl bo povedal, zakaj cilja na New York.

 

Z GLAVO NA ZABAVO: SHYAM, MLADINSKA ODDAJA


Na sporedu: ponedeljek, 11. 4., ob 19.00

Saga zasedbe Shyam se začne jeseni leta 1998. Med opazovanjem gostega dima iz tovarne celuloze Krško se porodi ideja o sinji barvi monsunskega oblaka, v starodavnem sanskrtu imenovanega Shyam. Ustvarjalni sili združita bobnar Uroš Srpčič in Miloš Radosavljević (pevec, kitarist in avtor). Na kitari se jim priključita Frenk Les in basist Tadej Rozman, ki ga po prvih koncertih zamenja Jurij Avsenak. Pozneje skupina nadaljuje svojo uspešno pot in niza uspehe na festivalih, z radijskimi uspešnicami, koncerti doma v tujini in produkcijo kultnih videospotov. Shyam je razmišljujoča skupina, ki skozi vrhunski 'inštrumental' podaja težje vsebine, ki širšemu avditoriju seveda niso najljubše. A skupina ima svoj krog zahtevnejših poslušalcev in tiho upa, da se kultura poslušanja glasbe dvigne in s tem skupina razširi avditorij, zato je z veseljem pristopila tudi k akciji fundacije ZGNZ-ja ter kranjske Creinative.

Peklenski izbor

 
Na sporedu: vsak drugi ponedeljek ob 20.00 na TVS 2

Koliko glasov, obrazov in novih sil premore dobri, stari, klasični kitarski rock? V že 6. Effejevem sprehodu skozi zanimivosti glasbenega pekla bomo tokrat spoznali vsaj dva: od Novega mesta do peklenskega studia je pot, ki jo je prehodila skorajda legendarna skupina Drevored (ki je kljub začetkom leta 1979 šele lani prišla do diskografskega prvenca), relativno dolga, a še veliko daljša je pot, ki jo je za pogovor in predstavitev svojega res odličnega videospota prevozila italijanska skupina Maxiata iz več kot 800 kilometrov oddaljene L'Aquile, ki jo je aprila 2009 do tal porušil potres. V srednjem "krogu" oddaje pa še en pester nabor videospotov in izvajalcev, ki jih ravno s prisotnostjo in predvajanjem v Peklenskem izboru začenjamo uvrščati med javnosti znane in všečne.