Revija Reporter
Slovenija

Anticepilski major Troha je hudo bolan: Napadli so me z mikrovalovnim orožjem

M. M.
1 5.284

12. feb. 2022 8:05 Osveženo: 8:17 / 12. 2. 2022

Deli na:

Ladislav Troha po vdoru svojih anticepilcev na TV Slovenija

Bobo

Razvpiti »pojoči major Ladislav Troha je že več tednov hudo bolan. Čeprav ima nekatere simptome covida, je prepričan, da je bil tarča napada s tajnim orožjem.

»To se dogaja tudi v Sloveniji, a je to najstrožja TABU tema za vse medije. O tem se ne govori, ta orožja pa zlorabljajo zoper tiste, ki smo trn v peti oblastnikom,« je na Facebooku napisal Troha in objavil video, v katerem naj bi domnevni strokovnjaki razlagali o mikrovalovnih orožjih.



Troha trdi, da je bil sam napaden s takim orožjem, zato od Sove in policije zahteva preiskavo.

»Ker so napadli zdaj še intenzivnejše mojo malenkost, kar me je za tri tedne položilo v posteljo. Stanje se počasi popravlja, a res počasi. Shujšal sem zagotovo preko 10 kg.
Skurjena ustna sluznica, o vsem drugem pa boste brali, ker bom objavil javno kaj sem pisal SIVI IN POLICIJI,« je opisal svoje stanje po bolezni.
 
»Zahtevam preizkavo in pojasnila ter pojasnila kdo ima to in druga sofisticirana orožja in kdo to nadzira, da se ne zlorablja. Pri meni so se pojavili vsi simptomi, ki jih doživljajo ljudje po napadu z temi smrtonosnimi orožji,« še piše Troha.

V kasnejših zapisih se je spraševal, zakaj Slovenci nočejo slišati, da se »v Sloveniji izvaja z Ustavo prepovedan medicinski eksperiment« in odgovor našel v tem, da o tem govorijo on in somišljeniki, »brez zvenečih titul pred imenom in priimkom«.

Razkurile so ga tudi »rumene lažnive« Slovenske novice, ki so o njegovi bolezni poročale pod naslovom »Anticepilec Troha hudo zbolel: prepričan je, da ne gre za covid, temveč da je žrtev napada«.

Prepričan je tudi, da je njegovo pismo Sovi in Generalni policijski upravi zaleglo in da je z njim prestrašil »napadalce«. Ne slišim več zoprnega brnenja v ušesih, ne pika me več po raznih delih telesa, je napisal.

Troha je od začetka epidemije aktiven v protestih, sprva proti vladnim ukrepom za omejevanje širjenja virusa, nato še proti cepljenju. Redno širi teorije zarote, lansko poletje pa je svoje somišljenike vodil ob vdoru v studio TV Slovenija, kamor so prišli zahtevat, da jih spustijo pred kamere in jim dovolijo povedati »resnico« o covidu, cepivih in vladnih ukrepih.

»Teorijo zarote si pa vtaknite nekam, ker je cepljenje dokazano z 18. členom Ustave prepovedan medicinski poskus in sem anticepilec in to zelo goreč in  ponosen, ker samo kdor je nor propagira in podpira, da gredo ljudje v prepovedan medicinski poskus in tako postanejo nevede poskusni zajci,« Troha odgovarja kritikom.